reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam cocker spaniela i moja pieseła ma kolegę buldoga francuskiego. Zawsze jak się spotykają to nie wącha go pod ogonem tylko wywąchuję mu oczy i uszy. Ja nie że nie lubię buldogów, bo kocham wszystkie pieski, ale buldożki francuskie wydają mi się takie jakieś sztywne całe w sobie, nie są takie miętkie do pomiętoszenia. ;)
Ja tez mam cocker spaniela [emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Ja bym wszystkie psy przygarnela [emoji16] młode, Stare, wlochate i te mniej [emoji1]
A moja @ bije dzisiaj rekordy... Zwijam się jak rogal, niedobrze mi, zaraz chyba będzie spotkanie z kibelkiem... Się menda czaiła żeby mi dowalic chyba... Oby sie msciła za kolejny rok bezczynności [emoji16] szykują się jakieś testy w najbliższym czasie? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny ... 2 dni mnie nie było a tu tyle do czytania :szok: u mnie już po @ wiec czas zacząć działać już wczoraj miałam mega ochote ale zasnęłam bo mnie żołądek wczoraj męczył bolał jak diabli :crazy: ...syn wyjechał na 6 dniową wycieczke ze szloły di Poręby Wielkiej :rofl: chata prawie wolna hi hi jeszcze teścia bym musiała wygonić i byłoby super :-p.

Ja bym wszystkie psy przygarnela [emoji16] młode, Stare, wlochate i te mniej [emoji1]
A moja @ bije dzisiaj rekordy... Zwijam się jak rogal, niedobrze mi, zaraz chyba będzie spotkanie z kibelkiem... Się menda czaiła żeby mi dowalic chyba... Oby sie msciła za kolejny rok bezczynności [emoji16] szykują się jakieś testy w najbliższym czasie? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
a bierzesz jakies leki zeby se ulzyc w bolu?

reklama
Do góry