reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taaaak :) Na avatarze jest mój Benio, moja największa miłostka i antydepresant :)
Buldog francuski [emoji7] [emoji7] obsesje mam na ich punkcie [emoji1]

A ja się melduję z @, przylazła z rana... Nowe dane do tabelki następna @ 21.12, 4cs. Oby był prezent pod choinkę [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mój wcześniejszy psiak miał 14 lat jak go uśpiliśmy :( biedny miał cukrzyce.. przez 9 lat podawałam mu insulinę 2x dziennie.... aż w końcu się pogorszyło i strasznie cierpiał :(
Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez psa ;-)
Ja mam cocker spaniela i moja pieseła ma kolegę buldoga francuskiego. Zawsze jak się spotykają to nie wącha go pod ogonem tylko wywąchuję mu oczy i uszy. Ja nie że nie lubię buldogów, bo kocham wszystkie pieski, ale buldożki francuskie wydają mi się takie jakieś sztywne całe w sobie, nie są takie miętkie do pomiętoszenia. ;)

Buldog francuski [emoji7] [emoji7] obsesje mam na ich punkcie [emoji1]

A ja się melduję z @, przylazła z rana... Nowe dane do tabelki następna @ 21.12, 4cs. Oby był prezent pod choinkę [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Też dziś z małpą przywitałam dzień... :)
Tyle, że u mnie, po starych cyklach wychodzi że następna @@ zawita 18.12

Ja mam cocker spaniela i moja pieseła ma kolegę buldoga francuskiego. Zawsze jak się spotykają to nie wącha go pod ogonem tylko wywąchuję mu oczy i uszy. Ja nie że nie lubię buldogów, bo kocham wszystkie pieski, ale buldożki francuskie wydają mi się takie jakieś sztywne całe w sobie, nie są takie miętkie do pomiętoszenia. ;)

Mój Benek z rąk i kolan by nie schodził taki z niego pieszczoch i tylko nadstawia sie do tulasków :-) kocha wszystko co się porusza :) ale znam jednego,który jest faktycznie sztywny...Więc to chyba zależy od usposobienia :)

EDIT :
dopiero zauważyłam że osoby pomyliłam, sorry :) więc nieodpowiednią część posta wykasowałam...... ;/

Ostatnia edycja:
Emzilka ja już bym twojego wytarmosila :)
Ania ze spanielem masz tyle zajęcia co my beaglem ;). Takie same szajbusy hehe.
Windy oby ten kolejny był owocny ;)
Nessi w sumie racja to co piszesz, dużo czasu zmarnowane :(.

Lanvin u nas też w domu sześciolatek no i chce kota albo drugiego psa bo jednemu jest smutno :p

Mój wcześniejszy psiak miał 14 lat jak go uśpiliśmy :( biedny miał cukrzyce.. przez 9 lat podawałam mu insulinę 2x dziennie.... aż w końcu się pogorszyło i strasznie cierpiał :(
Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez psa ;-)

Zobacz załącznik 784331
Psy są świetne :-) Też może kiedyś kupimy pieska, ale póki co nie ma takiej możliwości. Mamy kota, choć ja za kotami nie przepadam, ale pies nie wchodził w grę, bo zbyt długo nas nie ma w domu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mój Benek z rąk i kolan by nie schodził taki z niego pieszczoch i tylko nadstawia sie do tulasków :-) kocha wszystko co się porusza :) ale znam jednego,który jest faktycznie sztywny...Więc to chyba zależy od usposobienia :)

Ania, a Ty dostałaś już okres? bo z tego co kojarzę w podobnym czasie poroniłyśmy...
O matko wypluj te słowa!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Ja w ciąży jestem jutro do lekarza idę.

reklama
Do góry