reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taaaak :) Na avatarze jest mój Benio, moja największa miłostka i antydepresant :)
Buldog francuski [emoji7] [emoji7] obsesje mam na ich punkcie [emoji1]

A ja się melduję z @, przylazła z rana... Nowe dane do tabelki następna @ 21.12, 4cs. Oby był prezent pod choinkę [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mój wcześniejszy psiak miał 14 lat jak go uśpiliśmy :( biedny miał cukrzyce.. przez 9 lat podawałam mu insulinę 2x dziennie.... aż w końcu się pogorszyło i strasznie cierpiał :(
Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez psa ;-)
Ja mam cocker spaniela i moja pieseła ma kolegę buldoga francuskiego. Zawsze jak się spotykają to nie wącha go pod ogonem tylko wywąchuję mu oczy i uszy. Ja nie że nie lubię buldogów, bo kocham wszystkie pieski, ale buldożki francuskie wydają mi się takie jakieś sztywne całe w sobie, nie są takie miętkie do pomiętoszenia. ;)

Buldog francuski [emoji7] [emoji7] obsesje mam na ich punkcie [emoji1]

A ja się melduję z @, przylazła z rana... Nowe dane do tabelki następna @ 21.12, 4cs. Oby był prezent pod choinkę [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Też dziś z małpą przywitałam dzień... :)
Tyle, że u mnie, po starych cyklach wychodzi że następna @@ zawita 18.12

Ja mam cocker spaniela i moja pieseła ma kolegę buldoga francuskiego. Zawsze jak się spotykają to nie wącha go pod ogonem tylko wywąchuję mu oczy i uszy. Ja nie że nie lubię buldogów, bo kocham wszystkie pieski, ale buldożki francuskie wydają mi się takie jakieś sztywne całe w sobie, nie są takie miętkie do pomiętoszenia. ;)

Mój Benek z rąk i kolan by nie schodził taki z niego pieszczoch i tylko nadstawia sie do tulasków :-) kocha wszystko co się porusza :) ale znam jednego,który jest faktycznie sztywny...Więc to chyba zależy od usposobienia :)

EDIT :
dopiero zauważyłam że osoby pomyliłam, sorry :) więc nieodpowiednią część posta wykasowałam...... ;/

Ostatnia edycja:
Emzilka ja już bym twojego wytarmosila :)
Ania ze spanielem masz tyle zajęcia co my beaglem ;). Takie same szajbusy hehe.
Windy oby ten kolejny był owocny ;)
Nessi w sumie racja to co piszesz, dużo czasu zmarnowane :(.

Lanvin u nas też w domu sześciolatek no i chce kota albo drugiego psa bo jednemu jest smutno :p

Mój wcześniejszy psiak miał 14 lat jak go uśpiliśmy :( biedny miał cukrzyce.. przez 9 lat podawałam mu insulinę 2x dziennie.... aż w końcu się pogorszyło i strasznie cierpiał :(
Ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez psa ;-)

Zobacz załącznik 784331
Psy są świetne :-) Też może kiedyś kupimy pieska, ale póki co nie ma takiej możliwości. Mamy kota, choć ja za kotami nie przepadam, ale pies nie wchodził w grę, bo zbyt długo nas nie ma w domu.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mój Benek z rąk i kolan by nie schodził taki z niego pieszczoch i tylko nadstawia sie do tulasków :-) kocha wszystko co się porusza :) ale znam jednego,który jest faktycznie sztywny...Więc to chyba zależy od usposobienia :)

Ania, a Ty dostałaś już okres? bo z tego co kojarzę w podobnym czasie poroniłyśmy...
O matko wypluj te słowa!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Ja w ciąży jestem jutro do lekarza idę.

reklama
Do góry