reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się o tym nie myśleć ale uwierzcie mi nie idzie :) a każda @ to smutna nowina
Wiem,że w praktyce jest to trudne. Ja mam różne doświadczenia w oczekiwaniu na potomstwo. Teraz chciałabym kolejne i w głowie pełno myśli czy się uda szybko czy znów będę czekała. ..
A @ to u nas każda wita w akompaniamencie żali i szlochania - no poza ostatnią @ Renaty[emoji12] , której kamień spadł z serca.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki!
Melania ja starałam się o pierwsze 1 rok i 5 miesięcy, o drugie 4 cykle (ale ta ciąża obumarła), teraz staram się znów w sumie 3 cykl i na razie nic. Na razie krótko się staracie, lepiej się za bardzo nie spinajcie bo to tylko przedłuża starania. Miałam tak za pierwszym razem.
Nessi i samotnaja dobrze Was rozumiem. Jak ja straciłam ciążę to jak najszybciej chciałam znów w niej być. Wkurzało mnie że nawet starać się nie mogę- ginka powiedziała że mamy 2 miesiące odczekać, ale jak poszłam na kontrolę po 2 miesiącach to jeszcze 1 kazała nam czekać, mimo że wszystko było ok. Strasznie mi się to dłużyło. Jak już zbliżał się czas staranek, hormony ciążowe dawno zeszły włączyło się myślenie i obawy. Do dzisiaj je mam. A jak mi się kiedyś uda zajść w ciąże to będę nieźle świrować.
Dzisiaj znów widziałam pełno ciężarnych kobiet. Smutno mi się wtedy robi. W dodatku widziałam klientkę w bardzo zaawansowanej ciąży i paliła pety. Jej widok mnie wkurzył maksymalnie. Jak tak można truć swoje nienarodzone jeszcze dziecko. Pewnie całą ciąże jara, jak urodzi i będzie karmić piersią to też będzie pewnie jarać.Biedne dziecko.

Cześć dziewczyny :) Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? :huh:
Mam na imię Ada, 28 lat, 8 cs, termin @na 21.4 ale chyba przyjdzie wcześniej (zaczęło mi si już plamienie). Staramy się o pierwsze dzieciątko.

A mnie ten cykl zmylił totalnie. Przez ten lewy jajnik który mnie dość bołał z tydzień zgłupiałam. W sumie to czasem mnie jeszcze ćmi, czasem się włącza drugi, podbrzusze jakieś ciężkie. Dziś 17 dc i nie wiem czy ta owulka była. Obstawiam że chyba tak.Mało się straliśmy, 4 -ty dzień się nie kochamy bo nie ma jak, mały chory siedzi w domu non stop, a jak ma drzemkę to co chwila ktoś do nas przychodzi z pierdołami.W następnym cyklu musimy się bardziej postarać.

reklama
Staram się nie myśleć i nie nastawiać. ...ale jak już pisałam mąż jest tylko w weekendy i trudno będzie nam osiągnąć cel a w dodatku wszyscy tylko pytają kiedy my...ze juz chyba czas....ze powinniśmy juz mieć. ..chyba rozumiecie moją flustracje. ...a jeśli chodzi o kobiety w ciąży. ...zazdroszczę im ale dobrze życzę może i ja doczekam tych chwil :) jeśli chodzi o te głupie które wogóle nie myślą i zamiast dbać o siebie to piją i palą. ...zostawiam to bez komentarza....nie potrafię zrozumieć ich...i nie ma wymowek

Do góry