reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się o tym nie myśleć ale uwierzcie mi nie idzie :) a każda @ to smutna nowina
Wiem,że w praktyce jest to trudne. Ja mam różne doświadczenia w oczekiwaniu na potomstwo. Teraz chciałabym kolejne i w głowie pełno myśli czy się uda szybko czy znów będę czekała. ..
A @ to u nas każda wita w akompaniamencie żali i szlochania - no poza ostatnią @ Renaty[emoji12] , której kamień spadł z serca.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki!
Melania ja starałam się o pierwsze 1 rok i 5 miesięcy, o drugie 4 cykle (ale ta ciąża obumarła), teraz staram się znów w sumie 3 cykl i na razie nic. Na razie krótko się staracie, lepiej się za bardzo nie spinajcie bo to tylko przedłuża starania. Miałam tak za pierwszym razem.
Nessi i samotnaja dobrze Was rozumiem. Jak ja straciłam ciążę to jak najszybciej chciałam znów w niej być. Wkurzało mnie że nawet starać się nie mogę- ginka powiedziała że mamy 2 miesiące odczekać, ale jak poszłam na kontrolę po 2 miesiącach to jeszcze 1 kazała nam czekać, mimo że wszystko było ok. Strasznie mi się to dłużyło. Jak już zbliżał się czas staranek, hormony ciążowe dawno zeszły włączyło się myślenie i obawy. Do dzisiaj je mam. A jak mi się kiedyś uda zajść w ciąże to będę nieźle świrować.
Dzisiaj znów widziałam pełno ciężarnych kobiet. Smutno mi się wtedy robi. W dodatku widziałam klientkę w bardzo zaawansowanej ciąży i paliła pety. Jej widok mnie wkurzył maksymalnie. Jak tak można truć swoje nienarodzone jeszcze dziecko. Pewnie całą ciąże jara, jak urodzi i będzie karmić piersią to też będzie pewnie jarać.Biedne dziecko.

Cześć dziewczyny :) Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? :huh:
Mam na imię Ada, 28 lat, 8 cs, termin @na 21.4 ale chyba przyjdzie wcześniej (zaczęło mi si już plamienie). Staramy się o pierwsze dzieciątko.

A mnie ten cykl zmylił totalnie. Przez ten lewy jajnik który mnie dość bołał z tydzień zgłupiałam. W sumie to czasem mnie jeszcze ćmi, czasem się włącza drugi, podbrzusze jakieś ciężkie. Dziś 17 dc i nie wiem czy ta owulka była. Obstawiam że chyba tak.Mało się straliśmy, 4 -ty dzień się nie kochamy bo nie ma jak, mały chory siedzi w domu non stop, a jak ma drzemkę to co chwila ktoś do nas przychodzi z pierdołami.W następnym cyklu musimy się bardziej postarać.

reklama
Staram się nie myśleć i nie nastawiać. ...ale jak już pisałam mąż jest tylko w weekendy i trudno będzie nam osiągnąć cel a w dodatku wszyscy tylko pytają kiedy my...ze juz chyba czas....ze powinniśmy juz mieć. ..chyba rozumiecie moją flustracje. ...a jeśli chodzi o kobiety w ciąży. ...zazdroszczę im ale dobrze życzę może i ja doczekam tych chwil :) jeśli chodzi o te głupie które wogóle nie myślą i zamiast dbać o siebie to piją i palą. ...zostawiam to bez komentarza....nie potrafię zrozumieć ich...i nie ma wymowek

Do góry