reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabiamama rok temu wazylam 10 kg mniej więc coś około tego chce się pozbyć. Kochana proszę wpisz mnie na listę staraczek , terminu @ nie podam bo nie jestem w stanie określić
Yesenia - Anna-35 lat- cykl 27

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteś jesteś;)

Kobietki i ja nie jestem w stanie wszystkim odpisywać... albo spamietac... co i jak ;) ale przecież żadna z nas nie ma do drugiej i to pretensji ;)

Ja dziś pilnuje dzieci. Potem przychodzi fryzjerka ... Potem muszę upiec tort na jutro... mamy małą imprezke w domku... świętować będziemy 9 rocznicę ślubu ;) i urodzinki męża.

Nowe staraczki proszę o zapoznanie się z tabelka i podanie do nich danych ;) jeśli oczywiście chcecie ;)

Panakotka ,damgal hop hop.... jak sytuacja i Was?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja poproszę o dopisanie do tabeli
Nick widać, imię Klaudia , wiek 28 lat, 1cykl pp, termin @ 6.05 na moje urodziny.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placic za mieszkanie to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry