Paraplu
Fanka BB :)
Czy jest ktoś kto stara się tak tak ja pierwszy raz ...
Hej. Ja zaczynam jak tylko skonczy sie malpa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jest ktoś kto stara się tak tak ja pierwszy raz ...
Hihihi...nie w tym sensie chyba źle sformułował pytanie ....Chcialam zapytać czy ktoś stara się o pierwsze dziecko...słyszałam że z pierwszym zawsze idzie gorzej mam nadzieje ze to tylko takie gadanie ....
chyba malo ktora, bo tu przewaga ma uz dzieci lub jest tak jak ja po stracie dzieckaHihihi...nie w tym sensie chyba źle sformułował pytanie ....Chcialam zapytać czy ktoś stara się o pierwsze dziecko...słyszałam że z pierwszym zawsze idzie gorzej mam nadzieje ze to tylko takie gadanie ....
Oj chyba nie ma reguły. Kuzynka powiedziała czas na dziecko i zaszła w pierwszym cyklu, moja siostra w 3, moja szwagierka w 2- ja czekałam 4.5 roku. Bądź dobrej myśli. Im mniej o tym dumasz tym mniejsza blokada w glowie[emoji1]Hihihi...nie w tym sensie chyba źle sformułował pytanie ....Chcialam zapytać czy ktoś stara się o pierwsze dziecko...słyszałam że z pierwszym zawsze idzie gorzej mam nadzieje ze to tylko takie gadanie ....
Przykro mi i szczerze współczuję ...mam nadzieje ze szybko znów będziesz mogła się cieszyć pozytywnym testem a za 9 miesięcy małym bobaskiemchyba malo ktora, bo tu przewaga ma uz dzieci lub jest tak jak ja po stracie dziecka
Staram się o tym nie myśleć ale uwierzcie mi nie idzie a każda @ to smutna nowinaOj chyba nie ma reguły. Kuzynka powiedziała czas na dziecko i zaszła w pierwszym cyklu, moja siostra w 3, moja szwagierka w 2- ja czekałam 4.5 roku. Bądź dobrej myśli. Im mniej o tym dumasz tym mniejsza blokada w glowie[emoji1]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki, wiesz ja juz dlugo walcze z malymi przerwami, od straty dwa lat minely w marcuPrzykro mi i szczerze współczuję ...mam nadzieje ze szybko znów będziesz mogła się cieszyć pozytywnym testem a za 9 miesięcy małym bobaskiem
Hihihi...nie w tym sensie chyba źle sformułował pytanie ....Chcialam zapytać czy ktoś stara się o pierwsze dziecko...słyszałam że z pierwszym zawsze idzie gorzej mam nadzieje ze to tylko takie gadanie ....
A ile nasz lat obydwa udało się za pierwszym razem