reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hihihi...nie w tym sensie ;) chyba źle sformułował pytanie ....Chcialam zapytać czy ktoś stara się o pierwsze dziecko...słyszałam że z pierwszym zawsze idzie gorzej :( mam nadzieje ze to tylko takie gadanie ....
Oj chyba nie ma reguły. Kuzynka powiedziała czas na dziecko i zaszła w pierwszym cyklu, moja siostra w 3, moja szwagierka w 2- ja czekałam 4.5 roku. Bądź dobrej myśli. Im mniej o tym dumasz tym mniejsza blokada w glowie[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj chyba nie ma reguły. Kuzynka powiedziała czas na dziecko i zaszła w pierwszym cyklu, moja siostra w 3, moja szwagierka w 2- ja czekałam 4.5 roku. Bądź dobrej myśli. Im mniej o tym dumasz tym mniejsza blokada w glowie[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się o tym nie myśleć ale uwierzcie mi nie idzie :) a każda @ to smutna nowina

Najbardziej chyba mnie przeraża fakt ze mam już tyle lat i wciąż myślę tylko o tym ze mam mało czasu ....wcześniej nie byliśmy gotowi a teraz nie udaje się ....:/

reklama
Do góry