reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cóż jestem juz po 30 i staramy się o nasze pierwsze dziecko dlatego chyba tak się stresujemy. ... i pisze tu w liczbie mnogiej bo mąż też jak ja się stresuje ...ale w jego wypadku to może dobrze zrobi ...;) mam nadzieje że wszytkie wkońcu doczekamy się maleństwa i to raczej szybciej niż później :)

reklama
Jeśli pisze czasem nie zrozumiale lub z błędami to przepraszam...mój slownik oststnio szaleje i już nie mam do niego sił. ...:)

Hej dziewczyny mogę się dołączyć?
Staramy się dopiero 2cykl o maleństwo. Mamy już 3letniego synka. Ja potajemnie marzę o córeczce ;) dlatego też staramy się przez pierwsze dni płodne.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane. U mnie wariactwo.... nie ma nigdzie szczepionek p/ospę żeby zakupić. Dopiero w lipcu mają być. No to jakieś chore. Oddzwonila chyba wszystkie apteki w moim mieście. Nie wiem co mam zrobić. Moje dzieciaki nie chodzą do przedszkola i nie mam możliwości otrzymania zaświadczenia żeby zaszczepic taką szczepionka z sanepidu. Starszego wykupilam szczepionki bez problemu w 2013 a teraz takie cyrki... yesenia może ty coś wieczorem dlaczego nie mogę zakupić szczepionki Varilrix???

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

samotnaja - witaj również, nie chciałabym nikogo pominąć ale forum rozrasta się w tempie zastraszającym... mam nadzieję, że tak szybko jak rośnie, tak szybko zacznie się zmniejszać... bo zaczniemy wypadać na ciążowe

reklama
samotnaja - witaj również, nie chciałabym nikogo pominąć ale forum rozrasta się w tempie zastraszającym... mam nadzieję, że tak szybko jak rośnie, tak szybko zacznie się zmniejszać... bo zaczniemy wypadać na ciążowe
Tak też tak mam że nie chciałbym nikogo pominąć, a czasem w godzinę produkuje się tyle nowych postów, że później nie jestem w stanie odpowiedzieć każdemu. Ubolewam że aplikacja na tel nie ma możliwości wystawiania like bo to było duże ułatwienie. ..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry