reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi ja mam podobne objawy. Jestem świeżo po poronieniu, skończyłam krwawic. W środę mam wizytę u dr.
I chciałabym i się boje.

Cześć dziewczyny [emoji5]
Ja chwilowo jeszcze na zwolnieniu ale zaraz trzeba wracać do pracy [emoji19]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
To niby test wykrywajacy juz po sześciu dniach od zapłodnienia także chyba całkiem czuły ...sama nie wiem...nie chce się łudzić

Mnie w tej ciąży test wyszedł 5 dni przed @ ale musiałam mieć wcześniej owulacje.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Melania głowa do góry . Ja już nie robię tak wcześnie testów bo właśnie nie chce mieć złego humoru. Zawsze się wsciekalam już do danej @ . Piszesz ze starasz się od stycznia to nie tak długo kochana. Uda się !!

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

To niby test wykrywajacy juz po sześciu dniach od zapłodnienia także chyba całkiem czuły ...sama nie wiem...nie chce się łudzić
Ja tez takie robiłam i niby wykrywają od 25 beta A ja miałam 65 i był cień cienia A przy 112 beta 2 kreski ale też druga niewyraźnie..więc ja w nie nie wierzę i jeszcze kwestia kiedy owulka była...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Owolucja teoretycznie powinna być 4.04 bo okres spodziewany mam miec 18.04 ostatnie zbliżenie 03.04 bo tak tylko mogliśmy oczywiście do zbliżenia doszło też 02.04 gdyby jednak coś się poprzestawiało no i nic to nue dało :(

No ja własnie też nie wiem czy czekać. Ginka powiedziała, że lepiej do tej pierwszej @ spasować. Ale i też jak nie damy rady to Nas nie oskalpuje ;) Fizycznie czuję się świetnie ... psychicznie ? I chciałabym i boję się. Mam uczucia coś na wskroś '' wciskania gazu do dechy z jednakowym hamowaniem do zera''
trzymam kciuki, cokolwiek postanowisz...

Hej kobietki.

Witaj Melania. Głowa do góry :) w końcu się uda. Uda siecnam wszystkim. Napisz coś więcej o sobie.

Yesenia dużo chcesz zrzucić?

Samotnaja Nessi kochane wszystko się ułoży ! Każdy by się bał. .. Ale pamiętajcie ze pozytywne myślenie to już odrobinkę sukcesu.

Lux jak tam?

Mamuniol Mago Martyska i reszta ♡♡♡♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji2] ja w tym miesiącu bastuje. Jedziemy na wakacje w czerwcu i boję się że najgorszy okres mi przypadnie właśnie podczas wyjazdu. W ciążach z chlopakami miałam do około 11 tygodnia helikopter i wieczne mdłości. Musiałam brać dupka, który mi jeszcze potęgował objawy. Dlatego postanowiliśmy z mężem że ten cykl odpuscimy.

Ale następny będzie nasz[emoji1] trzymam kciuki aby Tobie się udalo teraz i żebyśmy już nie musiały razem się starać, a żebym tylko cię gonila w przyroscie wagi[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

tak wlasnie niech będzie u nas Wszystkich oby nie,bylo juz wiecej lez chyba ze tych ze szczescia ....

reklama
Do góry