oczekiwanie
Fanka BB :)
Kotek teraz przetrwać te 2 tyg to będzie baaardzo długi czas, ale może wszystko się unormuje i będzie ok, za co trzymamy kciuki. A gin nic nie powiedział więcej??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedział że jest źle ze ten pęcherzyk nieregularny i ze zarodek jest bez serca no i ze jak nie poronie to mam przyjść za dwa tyg.i tyle.,Kotek teraz przetrwać te 2 tyg to będzie baaardzo długi czas, ale może wszystko się informuje i będzie ok, za co trzymamy kciuki. A gin nic nie powiedział więcej??
Super [emoji3] jesteśmy dwieJa też 25 planuje w dzien @ jeśli się nie pojawi, ale znając siebie zrobię to 23
Kotek bardzo mi przykro że Cię to spotkało.mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.chyba tu nie o serduszko chodzi, tylko o ten nieregularny pęcherzyk, to jest problemem powinien być owalny lub okrągły.
Lepiej zbadac w takim razie we krwi, a najlepiej od razu mutacje genu MTHFR i bedzie jasnosc.Aaa myslalam ze wyjdzie niedobor. To jakim cudem jak bralam od maja kwas foliowy ale ten zwykly a w lipcu poszlam do dietetyczki przebadac sie biorezonansem to stwierdzila mi niedobor kwasu foliowego a od 2 msc go bralam. Dlatego wtedy myslalam ze moze musze brac zmetylowany bo ten zwykly mi sie nie wchlania.tylko ze ja z krwi nie badalam wiec calkiem mozliwe ze tez moge miec cos podobnego z ta mutacja. Ona mi powiedziala ze wit z aptek powinno sie brac po 2-4 tab dziennie zeby rzeczywiscie zapotrzebowanie dzienne bylo. Ja nie wiem jak to serio jest.. Ale to babka ktora leczy tylko ziolami j jest anty nastawiona na leki apteczne. Sama nie wiem ale bede musiala sobie ten folian kupic. Myslisz ze wystarczy tylko brac femibion 1 i ta ilosc folianu co tam jest wystarczy na zapotrzebowanie dzienne?
Cudne zdjęcie maluszka powodzenia!Zobacz załącznik 783640 Cześć dziewczyny. Wpadliśmy do Was w odwiedzinki. Chcialam Wam powiedziec, ze pamietam o Was i caly czas trzymam kciuki.
Moj dzidzius rowniez Wam kibicuje i zaciska swoje maleńkie lapeczki.
Mam nadzieje, ze niedlugo przeczytamy tu o kolejnych cudach poczęcia. pozdrawiamy cieplo!
Cześć dziewczyny!
Jest źle.
Pęcherzyk nieregularny . Zarodek jest serca nie słychać. Jak przez 2 tyg nie poronię to mam przyjść za 2 tyg na wizyte.
Mam brać luteinę w sumie sama o nią poprosiłam. Betę mam zrobić 2 dni przed wizyta.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące.
Też biel na teście czekam na @kurcze trzeba hormony brać znowu,i czekać,jeden pozytyw seks bez stresuKotek [emoji17] [emoji17] jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, trzymam nadal kciuki! [emoji8]
U mnie biel vizira, także czekam na @... A myślałam ze Tym razem się udało... [emoji17] no cóż, może będzie prezent pod choinkę [emoji1]
Docia, jak tam u ciebie?