reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kotek teraz przetrwać te 2 tyg to będzie baaardzo długi czas, ale może wszystko się unormuje i będzie ok, za co trzymamy kciuki. A gin nic nie powiedział więcej??

reklama
Kotek teraz przetrwać te 2 tyg to będzie baaardzo długi czas, ale może wszystko się informuje i będzie ok, za co trzymamy kciuki. A gin nic nie powiedział więcej??
Powiedział że jest źle ze ten pęcherzyk nieregularny i ze zarodek jest bez serca no i ze jak nie poronie to mam przyjść za dwa tyg.i tyle.,

Kotek wierzę w cud dla was nie chce w nic innego wierzyć! Łzy mi podeszły poczułam się jak w zeszłym roku.

Bertha niesamowite naprawdę! Może będzie ich aż 3 ;)

Delli jest cudny twój maluch ! Który to już tydzień?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek bedzie dobrze ewentualnie spróbuj innego jakiegos prywatnego lekarza .... a co do mnie to @ się rozkręciła czas zacząć nowe starania dzis 2dc. Dziewczyny po ilu miesiacach starań ginekolog zlecił wam jakies badania ...bo moja ponoc jest bardzo dobra i wyprowadza z niepłodnosci robiła mi na start badania typu cytologia i usg dopocjwowe i na tym koniec i powiedziala mi ze za rok mam u niej byc jak nie zaskocze

chyba tu nie o serduszko chodzi, tylko o ten nieregularny pęcherzyk, to jest problemem powinien być owalny lub okrągły.
Kotek bardzo mi przykro że Cię to spotkało.mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Jak poszłam do lekarza w 6t4 dniu był pusty nieregularny pęcherzyk. Nie było ciałka żółtego, jak dobrze się w patrzyła to zauważyła zarys zarodka. Poszłam do lekarza w 7t4d i serduszko bilo a pęcherzyk jak był nieregularny tak był dalej. Do tego jeszcze bardzo mały zarodek ale wszystko dobrze się skończyło. No mam nadzieję że się dobrze skończy w kwietniu...
Trzymam kciuki żeby serduszko zabilo

Napisane na QUANTUM_2_550 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek najważniejsze żeby serduszko ruszyło. Pecherzyki widziałam już w takich różnych kształtach podłużnych, nieregularnych i w niczym to nie przeszkodziło. U mnie pęcherzyk był piękny okrągły, a serduszko zatrzymało sie i koniec :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa myslalam ze wyjdzie niedobor. To jakim cudem jak bralam od maja kwas foliowy ale ten zwykly a w lipcu poszlam do dietetyczki przebadac sie biorezonansem to stwierdzila mi niedobor kwasu foliowego a od 2 msc go bralam. Dlatego wtedy myslalam ze moze musze brac zmetylowany bo ten zwykly mi sie nie wchlania.tylko ze ja z krwi nie badalam wiec calkiem mozliwe ze tez moge miec cos podobnego z ta mutacja. Ona mi powiedziala ze wit z aptek powinno sie brac po 2-4 tab dziennie zeby rzeczywiscie zapotrzebowanie dzienne bylo. Ja nie wiem jak to serio jest.. Ale to babka ktora leczy tylko ziolami j jest anty nastawiona na leki apteczne. Sama nie wiem ale bede musiala sobie ten folian kupic. Myslisz ze wystarczy tylko brac femibion 1 i ta ilosc folianu co tam jest wystarczy na zapotrzebowanie dzienne?
Lepiej zbadac w takim razie we krwi, a najlepiej od razu mutacje genu MTHFR i bedzie jasnosc. :)

Zobacz załącznik 783640 Cześć dziewczyny. Wpadliśmy do Was w odwiedzinki. Chcialam Wam powiedziec, ze pamietam o Was i caly czas trzymam kciuki.
Moj dzidzius rowniez Wam kibicuje i zaciska swoje maleńkie lapeczki.
Mam nadzieje, ze niedlugo przeczytamy tu o kolejnych cudach poczęcia. :) pozdrawiamy cieplo!
Cudne zdjęcie maluszka :):) powodzenia!

Cześć dziewczyny!
Jest źle.
Pęcherzyk nieregularny . Zarodek jest serca nie słychać. Jak przez 2 tyg nie poronię to mam przyjść za 2 tyg na wizyte.
Mam brać luteinę w sumie sama o nią poprosiłam. Betę mam zrobić 2 dni przed wizyta.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące.

Kotek, mocno trzymam kciuki, zeby serduszko ruszylo!!!

U mnie @ sie rozwinęła, nie wiem jak liczyc 1dc, bo wczoraj troszke krwi bylo ze sluzem, w nocy polecialo, ale o ktorej godzinie i czy wczoraj 1dc, czy dzisiaj, nie wiem.
Zakładam, ze wczoraj 1dc.
Takze z mojej przedokresowej owulacji to pewnie nic nie bedzie, bo endometrium nie zdazy sie odbudowac po @. (pomijajac juz fakt, ze przytulanki byly tylko raz, i to prawdopodobnie juz po owu, a poprzednie to 2 tygodnie wczesniej)
Data nastepnej @ wyznaczam na swoje 35. urodziny, 16.12.2016. Cykl starań 14(32)

Dziewczyny ja z badań miałam zleconą tarczyce, ale jeszcze nie zrobiłam bo w międzyczasie wyszedł polip w macicy i teraz są starania po histeroskopii. Niestety histero nieudana bo polip dalej jest. Jak się teraz nie uda to w grudniu znowu na zabieg :(. Jak czytałam na forach to często histero pomaga bo nie wszystko można zobaczyć na usg. Czy wam lekarz nie zalecal tego, jak tak długo nic nie wychodzi a wyniki są ok? Może warto zapytać.

reklama
Kotek [emoji17] [emoji17] jeszcze wszystko może się dobrze skończyć, trzymam nadal kciuki! [emoji8]

U mnie biel vizira, także czekam na @... A myślałam ze Tym razem się udało... [emoji17] no cóż, może będzie prezent pod choinkę [emoji1]

Docia, jak tam u ciebie?

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Też biel na teście czekam na @kurcze trzeba hormony brać znowu,i czekać,jeden pozytyw seks bez stresu

Do góry