reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobry :)

Kotek z takich pecherzykow tez sie rodza zdrowe dzieci. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie tak samo.

Kurcze, rano papier toaletowy mialam caly rozowy i myslalam, ze to @ a od rana majty czyste :/
Wtf?!
A juz tak sie cieszylam, ze nowy cykl.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kotek bedzie dobrze ewentualnie spróbuj innego jakiegos prywatnego lekarza .... a co do mnie to @ się rozkręciła czas zacząć nowe starania dzis 2dc. Dziewczyny po ilu miesiacach starań ginekolog zlecił wam jakies badania ...bo moja ponoc jest bardzo dobra i wyprowadza z niepłodnosci robiła mi na start badania typu cytologia i usg dopocjwowe i na tym koniec i powiedziala mi ze za rok mam u niej byc jak nie zaskocze
Mi gin powiedział, że jeśli pi pół roku starań nic nie wyjdzie, to mam go odwiedzić i będziemy myśleć co dalej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dobry :)

Kotek z takich pecherzykow tez sie rodza zdrowe dzieci. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie tak samo.

Kurcze, rano papier toaletowy mialam caly rozowy i myslalam, ze to @ a od rana majty czyste :/
Wtf?!
A juz tak sie cieszylam, ze nowy cykl.

Ja też plamilam dwa dni temu na różowo, a wrednej @ dalej nie ma. Dziś 34dc, jutro lub w niedzielę rano zrobię znowu test, chociaż wątpię by coś wyszło. Plamienia owulacyjne miałam 3 tygodnie temu, teraz bolą mnie sutki i są takie twarde jak nigdy, a bolą jakbym sobie coś zrobiła. O co chodzi???

Kotek, trzymam kciuki, żeby serduszko biło i żeby było wszystko dobrze. :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też biel na teście czekam na @kurcze trzeba hormony brać znowu,i czekać,jeden pozytyw seks bez stresu

:( co te @... Ja mam dzisiaj doła, po raz pierwszy... Bez sensu to wszystko. Nie bedzie to fajny dzien. Niech juz wstrętna menda przyłazi i zaczyna nowy cykl bo teraz to oszalec idzie. Czyli jednak musze uzupełnic zapas nabojów :p
I zaczynam mieć syndrom bladziocha - podeszłam do okna i zobaczyłam cien cienia, jak mrugnelam to dziwnym trafem zniknął :D :D

:( co te @... Ja mam dzisiaj doła, po raz pierwszy... Bez sensu to wszystko. Nie bedzie to fajny dzien. Niech juz wstrętna menda przyłazi i zaczyna nowy cykl bo teraz to oszalec idzie. Czyli jednak musze uzupełnic zapas nabojów :p
I zaczynam mieć syndrom bladziocha - podeszłam do okna i zobaczyłam cien cienia, jak mrugnelam to dziwnym trafem zniknął :D :D

Mocne przytulance! Bedzie prezent na święta! Najcudowniejszy! Musimy w to wierzyć !!!!

Dziewczyny, czy któraś z Was miała ciemne, brunatne upławy na dzień - dwa przed okresem "właściwym" ? Od dłuższego czasu się staramy o malucha ale chyba źle rozliczam sobie cykle.

Cholery idzie dostać mnie już zaczyna pobolewac na #@,niech już przyjdzie będzie z głowy

reklama
Do góry