Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba tu nie o serduszko chodzi, tylko o ten nieregularny pęcherzyk, to jest problemem powinien być owalny lub okrągły.Kotek, przykro mi.. eh.. co za wieści z rana.. może jeszcze serduszko ruszy i bedzie ok.. trzymam kciuki !!
[emoji17] przykro, teraz najdłuższe 2 tygodnie, trzymaj się. A może słaby sprzęt u gina? Może jakiś cień nadziei..chyba tu nie o serduszko chodzi, tylko o ten nieregularny pęcherzyk, to jest problemem powinien być owalny lub okrągły.
te dwa tyg sa decydujące, zobaczymy co się wydarzy.[emoji17] przykro, teraz najdłuższe 2 tygodnie, trzymaj się. A może słaby sprzęt u gina? Może jakiś cień nadziei..
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam za Was kciukite dwa tyg sa decydujące, zobaczymy co się wydarzy.
Ja też 25 planuje w dzien @ jeśli się nie pojawi, ale znając siebie zrobię to 2329 dniowe. Powinnam dostac @ 25.11 a raczej nie powinnam [emoji6] kiedy testujesz?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kotek to my trzymamy kciuki! Dobrze, ze o luteine poprosiłaś... trzymaj sięCześć dziewczyny!
Jest źle.
Pęcherzyk nieregularny . Zarodek jest serca nie słychać. Jak przez 2 tyg nie poronię to mam przyjść za 2 tyg na wizyte.
Mam brać luteinę w sumie sama o nią poprosiłam. Betę mam zrobić 2 dni przed wizyta.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące.