reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, czy któraś z Was miała ciemne, brunatne upławy na dzień - dwa przed okresem "właściwym" ? Od dłuższego czasu się staramy o malucha ale chyba źle rozliczam sobie cykle.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wiele dziewczyna ma plamienia przed @. to moze byc spowodowane zbyt niskim poziomem progesteronu. Zbadaj sobie w nastepnym cyklu 7dpo.
Nowy cykl liczy sie od wlasciwego krwawienia, jak krew juz chluśnie. plamienia naleza do poprzedniego cyklu.

reklama
Kiedy robisz testa
Jutro rano lub w niedzielę rano, sama nie wiem. Robiłam we wtorek i była biel wizira.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin, trzymam kciuki! W tobie nadzieja! [emoji1]
Test negatywny a jajniki nasuwają i w dodatku mi niedobrze... @ chyba też będzie wyjątkowa, tak jak reszta cyklu [emoji19] [emoji22]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Pyzunia lekarze bardzo czesto wysylaja na badania dopiero po roku staran... ponoc to taki okres, kiedy mozna wierzyć, ze bez niczego uda sie zajść w ciagu roku :)

Jutro rano lub w niedzielę rano, sama nie wiem. Robiłam we wtorek i była biel wizira.

qdkkx1hpzei65q7s.png
To może zrobimy razem w niedzielę? Ja jutro mam rano wyjazd i nie mogę, a w niedzielę wszyscy pójdą do kościoła rano i spokojnie będę mogła zrobić... Będzie 31dc a brzuch mnie ciągnie niby jak na @ niby nie... To co meldujemy się w niedzielę z wynikami?

To może zrobimy razem w niedzielę? Ja jutro mam rano wyjazd i nie mogę, a w niedzielę wszyscy pójdą do kościoła rano i spokojnie będę mogła zrobić... Będzie 31dc a brzuch mnie ciągnie niby jak na @ niby nie... To co meldujemy się w niedzielę z wynikami?
Pewnie! Jestem za :-)

Ja w niedzielę muszę iść z małym do kościoła na 11 15, ogólnie jakoś nie chodzimy specjalnie, ale na religii siostra prosiła, żeby zrobić proporczyki i przyjść z nimi w niedzielę, więc wyboru za bardzo nie mam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry