Ahh Ty umiesz nastrój zepsuć hehe... ;p lepiej brzmi to pierwsze
Oj no wiem, taka moja uroda, nawet B mi to mówi teraz cierpie po tych frytkach cholernych, odbija mi sie niemiłosiernie i muli. ugh... Także do jutra dziewuszki, widzimy sie rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahh Ty umiesz nastrój zepsuć hehe... ;p lepiej brzmi to pierwsze
no w przeciagu dwoch tygodni
Hehe no tak bo jakby co to materac rozlozysz jak juz będzie [emoji12]no w przeciagu dwoch tygodni
29 dniowe. Powinnam dostac @ 25.11 a raczej nie powinnam [emoji6] kiedy testujesz?To pewnie testujemy podobnie O ile masz 28 dni
Ja tez czekam!
Bulbasek on jest taki nerwowy i chyba tego nie zmienie.. wczoraj nic nie było, ale trudno, nie przejmuje sie tym zbytnio..
Cześć dziewczyny!
Jest źle.
Pęcherzyk nieregularny . Zarodek jest serca nie słychać. Jak przez 2 tyg nie poronię to mam przyjść za 2 tyg na wizyte.
Mam brać luteinę w sumie sama o nią poprosiłam. Betę mam zrobić 2 dni przed wizyta.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące.