Delli
Fanka BB :)
Moj dzidzius rowniez Wam kibicuje i zaciska swoje maleńkie lapeczki.
Mam nadzieje, ze niedlugo przeczytamy tu o kolejnych cudach poczęcia. pozdrawiamy cieplo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Delli kochana, jak się czujesz ? Wiesz już, co będziesz miała? Podejrzenia ?Zobacz załącznik 783640 Cześć dziewczyny. Wpadliśmy do Was w odwiedzinki. Chcialam Wam powiedziec, ze pamietam o Was i caly czas trzymam kciuki.
Moj dzidzius rowniez Wam kibicuje i zaciska swoje maleńkie lapeczki.
Mam nadzieje, ze niedlugo przeczytamy tu o kolejnych cudach poczęcia. pozdrawiamy cieplo!
No tak wygląda właśnie ... zatem albo będzie złoty strzał albo doopa ... ehAha aha pamiętam. To może faktycznie pozytywny był 2 dni temu np. i owu wczoraj lub dziś
Czuje sie naprawde mega rożnie. Do niedawna wymioty byly pojedynczymi epizodami z rana. A od wczoraj wymiotowalam wszystko - cokolwiek zjadlam/ wypiłam. Mam ogromna nadzieje, ze to chwilowe po drodze, a wlasciwie prawie od poczatku mecze sie z zapaleniem zatok, co tez raczej wzmaga moje problemy z mdlosciami. Ale.. Leki juz mam .. Gin potwierdził, ze moge brac. Czekam na wejście w drugi trymestr (to juz za chwile) i chyba faktycznie sie w koncu przeleczeDelli kochana, jak się czujesz ? Wiesz już, co będziesz miała? Podejrzenia ?
Taaa a kiedy planujecie ?cos Ty, nawet nie zamowione
A czemu ? Jak Ty stoisz z cyklem ? Który dzień ?Boże tak mnie boli podbrzusze
Sorry ze sie wcinam [emoji6] ale tez jestem ciekawa jakie badania robicie??? Mi ostatnio gp pobrala krew na badanie hormonow plciowych i tarczycy. We wtorek mam wizyte i bedziemy konsultowac wyniki.
Ojeee to masz teraz ciężko Oby szybko minęło ! Podejrzenie płci ?Czuje sie naprawde mega rożnie. Do niedawna wymioty byly pojedynczymi epizodami z rana. A od wczoraj wymiotowalam wszystko - cokolwiek zjadlam/ wypiłam. Mam ogromna nadzieje, ze to chwilowe po drodze, a wlasciwie prawie od poczatku mecze sie z zapaleniem zatok, co tez raczej wzmaga moje problemy z mdlosciami. Ale.. Leki juz mam .. Gin potwierdził, ze moge brac. Czekam na wejście w drugi trymestr (to juz za chwile) i chyba faktycznie sie w koncu przelecze
A Ty jak Kochana? Oprocz tego, ze brzuszek Cie dzis boli ?
20 dc... momentami mam wrażenie, że zaraz @ dostanę ...