reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojeee to masz teraz ciężko ;) Oby szybko minęło ! :) Podejrzenie płci ? ;)
Ja... hm. Bez sprawdzania owu, bez nakręcania się - jest super, sama się sobie dziwię :D Ciągle z nadzieją ;) Mój 30 cs a psychicznie ostatnio duuuużo lepiej :D
No i o to chodzi :) ma byc super i wszystko sie poukłada :) mam nadzieje, ze jak tu zajrze kolejnym razem to bedziesz juz szczęśliwie ciężarna :) oby bez takich męczących objawow.. :) trzymaj sie :*

reklama
Proszę mnie też dopisać, 3CS , 36lat, @ 29.11 chociaż od września sama nie wiem co mi się porobiło, ale coraz krótsze te cykle. Wczoraj test owu wyszedł ok, a dzisiaj sucho, nic a nic nie wskazuje żeby to był dobry miesiąc :(. , ale wy produkujecie tych wpisów. Fajnie się czyta ten wątek. Człowiek nie jest sam. Bo M to mówi dobrze będzie ;), ale faceci tak tego nie przeżywają, jak my. Spokojnej nocki i 2 kreseczek dla testujących z rana ;)

Sorry ze sie wcinam [emoji6] ale tez jestem ciekawa jakie badania robicie??? Mi ostatnio gp pobrala krew na badanie hormonow plciowych i tarczycy. We wtorek mam wizyte i bedziemy konsultowac wyniki.
Pozdrawiam [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojęcia :) zobaczymy co lekarz zasugeruje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aj a sie witam nocną porą znad talerza z frytkami :D :D :D
Nocne Frytki to mi 2 kreseczkami pachna[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry