reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem Ci Paraplu,że na szczęście zdrowo do tego podeszłam heh logika zadziałała ;)
Ech życie życie co z tego masz ...
Ja już dwójkę dzieciaczków mam, więc nie płaczę zazbytnio a ja kciuki trzymam za nasze staraczki walczące miesięcami o pierwszego bobaska ;-) ;)

Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

Jesli @ przyjdzie teraz w terminie to testowanko wypadnie mi nia Wigilie. Moze dostane 2 kreski pod choinke? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje :p A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ooo masz ci los :D

My mamy 2 maltusie, jedna suczke z hodowli i druga adoptowana.
Kennel maja caly czas otwarty, to taki ich domek. Kiedy maja ochote na spokoj to tam wchodza i spia.

Ano taka prawda :p one sa chowane jak paczki w masle [emoji23] wczoraj wieczorem z godzine spedzilismy tarzajac sie na podlodze bo piesiuniek chcial sie bawic [emoji23]

Moja na posłaniu zazwyczaj, oczywiscie rozmiar jak dla bernardyna, bo przeciez musi sie rozwalic, każda łapa w inna strone :D U mnie to samo, czasami jak sie zdenerwuje to mowie do niej, ze jak to tak, ze inne psy maja gorzej, ze klatkach siedzą. To sie obraca na grzbiet i miziaj kobieto. Zupelnie jakby rozumiala, haha :D tez, co ja sie wytarzam... ale traktuje to jako trening i przygotowanie do tarzania sie z Dziedzicem :D
U mnie podobnie, jak nie wyjdzie to testowanie przed sama Wigilia :D

My mamy kota, też się nie dokłada, a wredne to takie...w nocy mały bezczel wlazła pod kołdrę i podgryzała mnie w stopy jak jej było niewygodnie...swoją drogą nie rozumiem jak ona tak może spać pod kołdrą bez powietrza...

qdkkx1hpzei65q7s.png
oj koty to sa naprawde dziwne stworzenia uwierz :D mowi to wychowana cale zycie z kotami i psami, naogladalam sie :D pies to Cie jeszcze zrozumie i wykona polecenie, ale kot to wie co do niego mowisz, ale i tak ma to w dupie :D

Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje :p A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
moja bratowa miala kota rasy rag doll, dala za niego 1500 tys i gnoj drogi w utrzymaniu, tez niby spokojna rasa, ale jej sie menda z prawdziwego zdarzenia trafil....kot pogryzl starsza corke i sie skonczylo...trafil do domu gdzie nie ma dzieci i moze robic co chce i zyje se szczesliwie....

[QUOTE Paraplu, post: 14543819, member: 152208"]Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

Jesli @ przyjdzie teraz w terminie to testowanko wypadnie mi nia Wigilie. Moze dostane 2 kreski pod choinke? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
To który masz dc Paraplu? Mi też jak wszytko pójdzie jak w zegarku to kolejne testowanie w Wigilieee... :p

[QUOTE Paraplu, post: 14543819, member: 152208"]Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

To który masz dc Paraplu? Mi też jak wszytko pójdzie jak w zegarku to kolejne testowanie w Wigilieee... :p[/QUOTE]

No taki problem, ze nie wiem ktory to dzien cyklu [emoji23] nie zapisalam sobie w kalendarzu ostatniej malpy i nie pamietam kiedy byla [emoji23] obstawiam, ze w ciagu tygodnia przyjdzie, cycek (jeden! [emoji848]) od kilku dni mnie boli typowo przedokresowo. Czekam na nia jak na zbawienie [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry