reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

Jesli @ przyjdzie teraz w terminie to testowanko wypadnie mi nia Wigilie. Moze dostane 2 kreski pod choinke? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie to nie tak kochana rozczarowanie jest zawsze nie ma co udawać, a tak najbardziej zabolał mnie smutek w oczach męża :sad:
Ja rozsądkiem się po kierowałam więc łatwiej mi było :yes:
Wigilia będzie owocna w fasolki ,znowu będzie wysyp :-D:-D:-D:-D
A kiedy masz termin @ ?
Ja na 19.11 zobaczymy czy mnie nie wyroluje wredota :baffled:

reklama
Nie to nie tak kochana rozczarowanie jest zawsze nie ma co udawać, a tak najbardziej zabolał mnie smutek w oczach męża :sad:
Ja rozsądkiem się po kierowałam więc łatwiej mi było :yes:
Wigilia będzie owocna w fasolki ,znowu będzie wysyp :-D:-D:-D:-D
A kiedy masz termin @ ?
Ja na 19.11 zobaczymy czy mnie nie wyroluje wredota :baffled:

No taki problem, ze nie wiem dokladnie kiedy mam termin @. Teraz patrze w kalendarz i jakby liczyc 30 dni na kazdy cykl to tez mi wypada na 19 listopada.
Ale to tak pi razy drzwi bo mam zapisana malpe we wrzesniu a w pazdzierniku zapomnialam zapisac.

A tak wyglada jedzenie czegokolwiek [emoji23]
1479296726-z2ldk1.jpeg

Zawsze maja miny biednych zaglodzonych pieskow [emoji23]

Kurcze dziewczyny, zrobilam sobie wolne w pracy i teraz mam wyrzuty :( ze od wolnego to jest weekend a nie srodek tygodnia :( okropnie mi z tym bo wolne zrobilam sobie z czystego lenistwa. Moze jakies pokrzepiajace slowa, zeby nie czuc sie tak paskudnie? [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Jakie śliczne mordki :happy:
ja też mam dwie sunie rasy shih-tzu mamusię i córeczkę heh miałam jeden miot i zostawiłam sobie szczeniaka a co tam :biggrin2: teraz mam urwanie głowy :rolleyes: a zachowują się identycznie ,wiecznie głodne . Gdy coś jemy one obserwują nas a ja mówię ,że loża szyderców nas obserwuje :-D
Wolne w tygodniu jest efektywniejsze wracasz do pracy a tu znowu wolne :-D same plusy :wink:

Mialam ciezki rok i po prostu chyba psychika mi siadla :/ najpierw wypadek mamy, malo pracy, potem pracy tyle, ze siedzialam w niej od 6 do 21 , 7 dni w tygodniu. Potem ciaza, zabieg.
Kuzwa za duzo tego. Niech sie ten rok juz konczy!

No i jak mam isc do pracy i sie zmierzyc z klientami-idiotami (mniejszosc ale saja w kosc) to nie potrafie wyjsc z lozka :(

Rozumiem Cię... to odpoczywaj! ;)

Wpadam... jak zwykle.. ostatnio ... tylko na chwilkę.. odpuscilam ; ( co ma byc to bedzie... bylam w polsce na 1 dIen i jedna noc... dużo mi to dało. . Taka totalna samotnia... . Poukladalam sobie w główce po ostatniej @rozpaczy. .. i wieceie co ? @ mam mieć za tydzień a za 2 tygodnie znowu lece[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze mi robią takie wypady. Cały czas trYmam za was kciuki! !!!

Mam wlasna firme sprzatajaca i tym bardziej mi zle bo powinnam byc odpowiedzialnym szefem samej siebie. Ostatnio czesto biore sobie takie wolne z lenistwa. Musze chyba jeszcze na psychika swoja popracowac aby znalezc rownowage.
Mam nadzieje, ze jak od stycznia juz nie bedzie mi na glowie siedzial jeden beznadziejny klient to poczuje wiatr w zaglach :)

Każdy potrzebuje chwili dla siebie, żeby nie zwariować, jeśli możesz sobie na to pozwolić, to korzystaj. A jak to będzie jak zajdziesz w ciążę i urodzisz? Masz osobę, która będzie Cię zastępować?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Wpadam... jak zwykle.. ostatnio ... tylko na chwilkę.. odpuscilam ; ( co ma byc to bedzie... bylam w polsce na 1 dIen i jedna noc... dużo mi to dało. . Taka totalna samotnia... . Poukladalam sobie w główce po ostatniej @rozpaczy. .. i wieceie co ? @ mam mieć za tydzień a za 2 tygodnie znowu lece[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze mi robią takie wypady. Cały czas trYmam za was kciuki! !!!
Fabi na kiedy termin @? Mamy podobnie dlatego pytam;)
Jak tyle Ci dają te przyjazdy to wpadaj co tydzień :p

Do góry