reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak wyglada jedzenie czegokolwiek [emoji23]
1479296726-z2ldk1.jpeg

Zawsze maja miny biednych zaglodzonych pieskow [emoji23]

Kurcze dziewczyny, zrobilam sobie wolne w pracy i teraz mam wyrzuty :( ze od wolnego to jest weekend a nie srodek tygodnia :( okropnie mi z tym bo wolne zrobilam sobie z czystego lenistwa. Moze jakies pokrzepiajace slowa, zeby nie czuc sie tak paskudnie? [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu, proszę...każdy ma prawo do odpoczynku :-) jak jeden dzień Cię w pracy nie będzie, to nikt nie umrze :p A gdzie pracujesz?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam wlasna firme sprzatajaca i tym bardziej mi zle bo powinnam byc odpowiedzialnym szefem samej siebie. Ostatnio czesto biore sobie takie wolne z lenistwa. Musze chyba jeszcze na psychika swoja popracowac aby znalezc rownowage.
Mam nadzieje, ze jak od stycznia juz nie bedzie mi na glowie siedzial jeden beznadziejny klient to poczuje wiatr w zaglach :)

A tak wyglada jedzenie czegokolwiek [emoji23]
1479296726-z2ldk1.jpeg

Zawsze maja miny biednych zaglodzonych pieskow [emoji23]

Kurcze dziewczyny, zrobilam sobie wolne w pracy i teraz mam wyrzuty :( ze od wolnego to jest weekend a nie srodek tygodnia :( okropnie mi z tym bo wolne zrobilam sobie z czystego lenistwa. Moze jakies pokrzepiajace slowa, zeby nie czuc sie tak paskudnie? [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Mój piesiaczek też ma taką minke :D jakby miesiąc nic nie jadł ;D
Czasem trzeba zrobić sobie wolne. :) tylko sobie mocno nie pofolguj. :D

Zrobiłam
Test ovu.... wyszedł o
Wieeeeeele jaśniejszy niż wczoraj! O co kaman?

Ale mąż zrobił mi śniadanko do łóżka.... mniam
1479297467-1jif0u.jpeg
1479297477-x42ryt.jpeg

Wow [emoji15][emoji7] no sie chlopak postaral!!! [emoji173]️

A test robilas o tej samej godzinie co wczoraj? No i ogolnie owu powinno robic sie wieczorem a nie rano.

Paraplu chcialam napisac: to szukaj wstarych wiadomosciach kiedy mialas @, ale Ciebie tu chyba chwile nie bylo :p
Ja Ci niestety nie pomogę, bo ja nawetjak bbiorę wolne z powodu choroby (co bardzo rzadko się zdarza)to czuje sie masakrycznie :/

Wow [emoji15][emoji7] no sie chlopak postaral!!! [emoji173]️

A test robilas o tej samej godzinie co wczoraj? No i ogolnie owu powinno robic sie wieczorem a nie rano.

Robiłam o innej porze, ok zrobię pod wieczór :) chłopak sie postarał nie ma co! A dzisiaj mam leniucha kanapowego. Uwielbiam

reklama
Paraplu chcialam napisac: to szukaj wstarych wiadomosciach kiedy mialas @, ale Ciebie tu chyba chwile nie bylo :p
Ja Ci niestety nie pomogę, bo ja nawetjak bbiorę wolne z powodu choroby (co bardzo rzadko się zdarza)to czuje sie masakrycznie :/

Mialam ciezki rok i po prostu chyba psychika mi siadla :/ najpierw wypadek mamy, malo pracy, potem pracy tyle, ze siedzialam w niej od 6 do 21 , 7 dni w tygodniu. Potem ciaza, zabieg.
Kuzwa za duzo tego. Niech sie ten rok juz konczy!

No i jak mam isc do pracy i sie zmierzyc z klientami-idiotami (mniejszosc ale saja w kosc) to nie potrafie wyjsc z lozka :(

Do góry