reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendy gratuluje Ci :tak: ja mam jutro termin @ zobaczymy czy przyjdzie oczywiście jestem za tym żeby nie przyszła( tym bardziej z lipca u mnie w rodzinie nikt nie ma dziecka)a przebadana jestem wiec wypadałoby żeby była fasolka :-)

reklama
Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
No ciekawe :-) ja bym nie chciała, zdecydowanie. Jakby to była pierwsza ciąża, to pół biedy, ale teraz kupiliśmy mieszkanie 3 pokojowe, nieduże, więc byłoby ciężko :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Bliźniaki, łomatko, gdzie ja bym je chowala [emoji1] u mnie i tak chyba lipa, brzuchol zaczyna boleć jak na @... Zobaczymy co będzie w niedzielę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Witajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj ;-) ;) aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie :sad: czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale :(
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet :no: test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać ;-) ;) dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem :D

Witajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj ;-) ;) aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie :sad: czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale :(
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet :no: test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać ;-) ;) dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem :D
Buu :-( szkoda, to za miesiąc znowu będziemy testować w podobnym terminie, trzeba porządnie zastrajkować, żeby @ uciekła.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Windy, a Wy mieszkacie sami?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Poniekąd, mamy jeszcze psa ale nie dokłada się do czynszu [emoji16] Ale generalnie tak, sami mieszkamy.
Toż to wstrętne, podstępne małpisko... Ugh. [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry