reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendy gratuluje Ci :tak: ja mam jutro termin @ zobaczymy czy przyjdzie oczywiście jestem za tym żeby nie przyszła( tym bardziej z lipca u mnie w rodzinie nikt nie ma dziecka)a przebadana jestem wiec wypadałoby żeby była fasolka :-)

reklama
Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
No ciekawe :-) ja bym nie chciała, zdecydowanie. Jakby to była pierwsza ciąża, to pół biedy, ale teraz kupiliśmy mieszkanie 3 pokojowe, nieduże, więc byłoby ciężko :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Bliźniaki, łomatko, gdzie ja bym je chowala [emoji1] u mnie i tak chyba lipa, brzuchol zaczyna boleć jak na @... Zobaczymy co będzie w niedzielę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Witajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj ;-) ;) aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie :sad: czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale :(
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet :no: test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać ;-) ;) dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem :D

Witajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj ;-) ;) aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie :sad: czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale :(
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet :no: test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać ;-) ;) dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem :D
Buu :-( szkoda, to za miesiąc znowu będziemy testować w podobnym terminie, trzeba porządnie zastrajkować, żeby @ uciekła.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Windy, a Wy mieszkacie sami?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Poniekąd, mamy jeszcze psa ale nie dokłada się do czynszu [emoji16] Ale generalnie tak, sami mieszkamy.
Toż to wstrętne, podstępne małpisko... Ugh. [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry