reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My mamy kota, też się nie dokłada, a wredne to takie...w nocy mały bezczel wlazła pod kołdrę i podgryzała mnie w stopy jak jej było niewygodnie...swoją drogą nie rozumiem jak ona tak może spać pod kołdrą bez powietrza...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
My mamy kota, też się nie dokłada, a wredne to takie...w nocy mały bezczel wlazła pod kołdrę i podgryzała mnie w stopy jak jej było niewygodnie...swoją drogą nie rozumiem jak ona tak może spać pod kołdrą bez powietrza...

qdkkx1hpzei65q7s.png

haha :D my naszą powoli oduczamy spania w łózku, dzisiaj nawet drzwi zamknelam. to mnie obudzila oburzona szczekaniem o 6 rano i obrażona wskoczyła pod kołdrę :D a tez potrafi sie skitłasić, chociaz czasem wymięka i tylko czarny nochal wystaje :D

haha :D my naszą powoli oduczamy spania w łózku, dzisiaj nawet drzwi zamknelam. to mnie obudzila oburzona szczekaniem o 6 rano i obrażona wskoczyła pod kołdrę :D a tez potrafi sie skitłasić, chociaz czasem wymięka i tylko czarny nochal wystaje :D
Jakiego psa macie? Ja kota nie nauczę, ona i tak ma wszystko w D i robi co chce, chociaż jak za bardzo szaleje w nocy, to ją zamykam w salonie, bo się nie da :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Ale w konia nas zrobil ten test!

My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplat [emoji23] spia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spac [emoji23] poddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiego psa macie? Ja kota nie nauczę, ona i tak ma wszystko w D i robi co chce, chociaż jak za bardzo szaleje w nocy, to ją zamykam w salonie, bo się nie da :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Kundel, pół maltanczyk, matka poszła w balet i o, mamy psa [emoji1] dlatego ja kotów nie lubię za bardzo, one mnie zresztą też. Rzucają się z pazurami i prychaja, unikamy się jak możemy [emoji1]
Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplat [emoji23] spia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spac [emoji23] poddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.

Haha [emoji1] u nas kennel całkiem się nie sprawdził, miała minę męczennika a ja mam za miękkie serce [emoji12] widać bardzo ceni sobie wolność i swobodę [emoji23] jakbym ze smyczy spuscila to zaraz by zniknęła za horyzontem, jak złapie trop to nic jej nie zatrzyma... Mam wrażenie że ten numerek to miała z jakimś mysliwskim, bo gdzie to tak tropic [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Okazuje się, że to nie my jesteśmy "panciami" naszych zwierzaków, tylko odwrotnie :p Chodzimy jak nam zwierzę zagra :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje :p A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kundel, pół maltanczyk, matka poszła w balet i o, mamy psa [emoji1] dlatego ja kotów nie lubię za bardzo, one mnie zresztą też. Rzucają się z pazurami i prychaja, unikamy się jak możemy [emoji1]

Haha [emoji1] u nas kennel całkiem się nie sprawdził, miała minę męczennika a ja mam za miękkie serce [emoji12] widać bardzo ceni sobie wolność i swobodę [emoji23] jakbym ze smyczy spuscila to zaraz by zniknęła za horyzontem, jak złapie trop to nic jej nie zatrzyma... Mam wrażenie że ten numerek to miała z jakimś mysliwskim, bo gdzie to tak tropic [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
My mamy 2 maltusie, jedna suczke z hodowli i druga adoptowana.
Kennel maja caly czas otwarty, to taki ich domek. Kiedy maja ochote na spokoj to tam wchodza i spia.

Okazuje się, że to nie my jesteśmy "panciami" naszych zwierzaków, tylko odwrotnie :p Chodzimy jak nam zwierzę zagra :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ano taka prawda :p one sa chowane jak paczki w masle [emoji23] wczoraj wieczorem z godzine spedzilismy tarzajac sie na podlodze bo piesiuniek chcial sie bawic [emoji23]
1479295518-ahngix.jpeg

Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!!
emoji35.png
emoji35.png
emoji35.png
emoji35.png
emoji35.png

My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplat
emoji23.png
spia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spac
emoji23.png
poddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.

Powiem Ci Paraplu,że na szczęście zdrowo do tego podeszłam heh logika zadziałała ;)
Ech życie życie co z tego masz ...
Ja już dwójkę dzieciaczków mam, więc nie płaczę zazbytnio a ja kciuki trzymam za nasze staraczki walczące miesięcami o pierwszego bobaska ;-) ;)

reklama
Witajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj ;-) ;) aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie :sad: czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale :(
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet :no: test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać ;-) ;) dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem :D
buuu :(

Do góry