reklama
My mamy kota, też się nie dokłada, a wredne to takie...w nocy mały bezczel wlazła pod kołdrę i podgryzała mnie w stopy jak jej było niewygodnie...swoją drogą nie rozumiem jak ona tak może spać pod kołdrą bez powietrza...
haha my naszą powoli oduczamy spania w łózku, dzisiaj nawet drzwi zamknelam. to mnie obudzila oburzona szczekaniem o 6 rano i obrażona wskoczyła pod kołdrę a tez potrafi sie skitłasić, chociaz czasem wymięka i tylko czarny nochal wystaje
Lanvin
Fanka BB :)
Jakiego psa macie? Ja kota nie nauczę, ona i tak ma wszystko w D i robi co chce, chociaż jak za bardzo szaleje w nocy, to ją zamykam w salonie, bo się nie dahaha my naszą powoli oduczamy spania w łózku, dzisiaj nawet drzwi zamknelam. to mnie obudzila oburzona szczekaniem o 6 rano i obrażona wskoczyła pod kołdrę a tez potrafi sie skitłasić, chociaz czasem wymięka i tylko czarny nochal wystaje
Paraplu
Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Ale w konia nas zrobil ten test!
My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplat [emoji23] spia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spac [emoji23] poddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplat [emoji23] spia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spac [emoji23] poddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.
Kundel, pół maltanczyk, matka poszła w balet i o, mamy psa [emoji1] dlatego ja kotów nie lubię za bardzo, one mnie zresztą też. Rzucają się z pazurami i prychaja, unikamy się jak możemy [emoji1]Jakiego psa macie? Ja kota nie nauczę, ona i tak ma wszystko w D i robi co chce, chociaż jak za bardzo szaleje w nocy, to ją zamykam w salonie, bo się nie da
Haha [emoji1] u nas kennel całkiem się nie sprawdził, miała minę męczennika a ja mam za miękkie serce [emoji12] widać bardzo ceni sobie wolność i swobodę [emoji23] jakbym ze smyczy spuscila to zaraz by zniknęła za horyzontem, jak złapie trop to nic jej nie zatrzyma... Mam wrażenie że ten numerek to miała z jakimś mysliwskim, bo gdzie to tak tropic [emoji23]Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Lanvin
Okazuje się, że to nie my jesteśmy "panciami" naszych zwierzaków, tylko odwrotnie Chodzimy jak nam zwierzę zagraEvelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Lanvin
Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)
Paraplu
My mamy 2 maltusie, jedna suczke z hodowli i druga adoptowana.Kundel, pół maltanczyk, matka poszła w balet i o, mamy psa [emoji1] dlatego ja kotów nie lubię za bardzo, one mnie zresztą też. Rzucają się z pazurami i prychaja, unikamy się jak możemy [emoji1]
Haha [emoji1] u nas kennel całkiem się nie sprawdził, miała minę męczennika a ja mam za miękkie serce [emoji12] widać bardzo ceni sobie wolność i swobodę [emoji23] jakbym ze smyczy spuscila to zaraz by zniknęła za horyzontem, jak złapie trop to nic jej nie zatrzyma... Mam wrażenie że ten numerek to miała z jakimś mysliwskim, bo gdzie to tak tropic [emoji23]
Kennel maja caly czas otwarty, to taki ich domek. Kiedy maja ochote na spokoj to tam wchodza i spia.
Ano taka prawda one sa chowane jak paczki w masle [emoji23] wczoraj wieczorem z godzine spedzilismy tarzajac sie na podlodze bo piesiuniek chcial sie bawic [emoji23]Okazuje się, że to nie my jesteśmy "panciami" naszych zwierzaków, tylko odwrotnie Chodzimy jak nam zwierzę zagra
evelinia
Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!!
My mamy 2 psy i tez sie nie dokladaja do oplatspia koniecznie w kennelu w sypialni. Probowalismy je przeniesc do salonu ale w nocy byl placz, zawodzenie, rozpacz i nie dalo sie spacpoddalismy sie, psiaki wrocily do sypialni na noce.
Evelinia nosz kurcze bylam pewna, ze dzisiaj beda 2 wyrazne kreski!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Powiem Ci Paraplu,że na szczęście zdrowo do tego podeszłam heh logika zadziałała
Ech życie życie co z tego masz ...
Ja już dwójkę dzieciaczków mam, więc nie płaczę zazbytnio a ja kciuki trzymam za nasze staraczki walczące miesięcami o pierwszego bobaska
reklama
buuuWitajcie dziewczyny zetestowałam dzisiaj aż dwoma różnymi testami tym doz i facelle no i tak jak myślałam dziś bez złudzeń biało wszędzie czułam że tak będzie , po prostu byłoby zbyt wspaniale
Migrena mnie dopadła a mam tak zawsze przed @ więc niestety nie łudzę się nawet test musiał być wadliwy, bywa nic głowa do góry w przyszłym cyklu muszę bardziej się postarać dziękuję za kibicowanie jesteście zaje..stym wsparciem