reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki :p a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak :p a jaka w tym prawda...:-)

Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
zagnieżdżanie? :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki :p a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak :p a jaka w tym prawda...:-)

Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jaki to kalkulator, podziel się [emoji1] o tym chińskim czytałam kiedyś ze trzeba brać poprawkę na ich rok, ponoć jakoś inaczej siee to układa, ale ja się nie znam [emoji16]
Lanvin, podejrzane jednak te twoje sutki i plamienia [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kurde, nic już nie rozumiem... Plamienia owulacyjne miałam 17-21 dc, a dzisiaj jest 32. Oszaleje!!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ta implantacja może mieć jakiś sens jednak [emoji16]

Dziekuje juz zaczynam byc spokojniejsza jeszcze powtorze test kilka razy bo mam ich troche i czekam na wizyte na Mikołajki[emoji3]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze, stres wam nie służy. I jaki piękny prezent na mikołajki [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
O cholera, wyszedł dziedzic [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry