reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki :p a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak :p a jaka w tym prawda...:-)

Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
zagnieżdżanie? :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja sprawdzałam to ostatnio w kalkulatorze internetowym, przez najbliższy rok mam największe prawdopodobieństwo spłodzenia dziewczynki :p a z chińskiego kalendarzyka 6 lat temu wyszedł mi chłopak i był chłopak :p a jaka w tym prawda...:-)

Dzisiaj od rana mam jasnoróżowy śluz, więc albo @ nadejdzie, albo nie wiem o co chodzi. Zazwyczaj po prostu dostawałam @ i tyle, bez jakichś wstepniaków w formie plamień, ehhh denerwuje mnie to już :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jaki to kalkulator, podziel się [emoji1] o tym chińskim czytałam kiedyś ze trzeba brać poprawkę na ich rok, ponoć jakoś inaczej siee to układa, ale ja się nie znam [emoji16]
Lanvin, podejrzane jednak te twoje sutki i plamienia [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Kurde, nic już nie rozumiem... Plamienia owulacyjne miałam 17-21 dc, a dzisiaj jest 32. Oszaleje!!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ta implantacja może mieć jakiś sens jednak [emoji16]

Dziekuje juz zaczynam byc spokojniejsza jeszcze powtorze test kilka razy bo mam ich troche i czekam na wizyte na Mikołajki[emoji3]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze, stres wam nie służy. I jaki piękny prezent na mikołajki [emoji173]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
O cholera, wyszedł dziedzic [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Spoko mi chinski sprawdzil sie tylko za 1 razem potemmiala byc dziewczynka a jest chlopak i teraz tez ma byc dziewczynka a co bedzie zobaczymy zawsze moga byc jeszcze blizniaki hihi ale by bylo szok [emoji12] no wlasnie a ciekawe czy ktoras z nas jestcw blizniaczej ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry