reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie :) i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo ;))
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala:):)
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4;) moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka :) sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo :) pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy ;))

Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie :) i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo ;))
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala:):)
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4;) moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka :) sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo :) pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy ;))
Anik niezła teoria ... dowodzi faktu, że od zawsze rodzi się więcej chłopców (tak to natura stworzyła). Np. U mojej najlepszej przyjaciółki się nie sprawdziło bo ma dziewczynkę to i dla mnie jest nadzieja [emoji6] hehe. Na szczecie I tak nie wiadomo od czego to zależy i będzie jak ma być .... tylko oby juz było hehe [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana :)
Jak tam dzisiejsze testy?
A u mnie wyglada to tak zielony dzis niebieski.z.poniedziak
1479276961-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
u mnie @ przyszła dzisiaj rano..
Ten cykl na straty po całą owu jestem w podróży służbowej..
Spróbuję po nowym roku. Trzymajcie się ciepło Staraczki:)

reklama
Wendy, piękna krecha :-)

Przyłączam się do strajku dziewczyny, precz z @!

Mnie nadal nie odwiedziła, za to wieczorem zaczęły boleć mnie sutki :| zazwyczaj bolą mnie całe piersi, a tu tylko sutki.

Tak mi się dzisiaj spać chce, że ledwo siedzę w pracy. To chyba przez tą pogodę, za oknem szaro, pada od wczoraj, nie miałam siły wstać dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry