reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tru z tymi testami. Mojej przyjaciolce 2 kreski wyszly dopiero w 7tc. Wczesniej robila testy i negatwy, jedynym objawe byl brak malpy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie to zależy od momentu zapłodnienia, a my liczymy od owu. Ależ emocje w tym listopadzie !!! Może pewne miesiące sprzyjają zaciążeniom? W maju był wysyp i ja też z synkami zachodziłam w maju. Może prowadząc wykresy odkryjemy jakąś fascynującą regułę Powodzenia Staraczki!!!

reklama
Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png
Magda36 kucnij i lekko nogę ugnij i wtedy ją badaj, może tak Ci się uda o_O Ja właśnie w tej pozycji wykonuje badanie szyjki ;)

Ostatnia edycja:
Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Mikaduchna ja bardziej na Ciebie stawiałam i nadal mam nadzieję :blink: heh u mnie to zapewne jakiś barwnik się osadził luz - jutro jak coś tam się pojawi to może uwierzę ;)

Spark też tak czytałam ale oczywiście musiało być inaczej u mnie. Ale może to też być przez clo.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, możliwe, że clo. Ja od 2 cykli go nie biorę i znajome mi mówią, że wyglądam jakby ze mnie wodę wypuścili. Jestem szczupła, a mimo to po clo trochę było widać jakbym "popuchła", mimo brania metforminy właśnie...

Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png
Ze mną jeszcze gorzej, podejrzewam że w ogóle jej nie mam [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka
[emoji23] [emoji23] jak dla mnie i tak nic nie przebije legendarnego odcinka z bidetem na wakacjach [emoji23]
I przyłączam się do protestu!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka

Przyłączam się do strajku :D ja już o tym myślałam, ze trzeba zrobić kukle @@@@ i utopić w Wiśle jak marzanne na wiosnę :D

Do góry