reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja znów jakieś podłamanie. Nie mam weny do niczego[emoji22] czekam na jakieś dobre wiadomości a tu nic... wyobraźcie sobie ze 2 msc czekamy już na decyzje kredytową w banku. No ludzie przecież to ludzkie pojęcie przechodzi... głowę muszę sobie zaprzatac jakimiś pierdolami.. stresować się niepotrzebnie, bo ktoś pracuje tak opieszale, że dziwię się jak tan bank funkcjonuje na rynku...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja znów jakieś podłamanie. Nie mam weny do niczego[emoji22] czekam na jakieś dobre wiadomości a tu nic... wyobraźcie sobie ze 2 msc czekamy już na decyzje kredytową w banku. No ludzie przecież to ludzkie pojęcie przechodzi... głowę muszę sobie zaprzatac jakimiś pierdolami.. stresować się niepotrzebnie, bo ktoś pracuje tak opieszale, że dziwię się jak tan bank funkcjonuje na rynku...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
mieszkanie chcecie kupic? my za jakies trzy lata bedziemy kupowac, poki co musimy auto zmienic, tez na kredyt heh, bo same wydatki mam na ten rok, wesele przyjaciolki, kilka wiekszych imprez rodzinnych i pojdzie, do domu tez duza szafe trzeba przesuwna kupic i sie zbiera, ciagle ta kasa leci

Do góry