reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zuzia i Wojtus [emoji7] piekne! Mi sie wiele typowo polskich imion podoba ale mieszkamy w Holandii i nie chcemy dac iminia z ktorym beda ogromne problemy w pisowni czy podawaniu go przez telefon. I zalezy mi na polskim imieniu, zadne Dzesiki itp ;) Dlatego Helena jest idealne :)

A imienia dla chlopca nie mam bo bedzie dziewczynka i basta! [emoji23] najwyzej siusiaka obetne [emoji6][emoji13][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuzia i Wojtus [emoji7] piekne! Mi sie wiele typowo polskich imion podoba ale mieszkamy w Holandii i nie chcemy dac iminia z ktorym beda ogromne problemy w pisowni czy podawaniu go przez telefon. I zalezy mi na polskim imieniu, zadne Dzesiki itp ;) Dlatego Helena jest idealne :)

A imienia dla chlopca nie mam bo bedzie dziewczynka i basta! [emoji23] najwyzej siusiaka obetne [emoji6][emoji13][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no u mnie juz Zuzia nie wypali bo bratanica męża ma tak na imie i jeszcze jego chrześniaczka, a Wojtus podoba mi sie dlatego że oglądam M jak Miłośc i tam jest fajny ten Wojtus :)

O widzę że powrócił temat imion[emoji1]
Mi dla dziewczynki Jagoda, mojemu m- Hania
Dla chłopca- mi nic...limit już wyczerpany na chłopaków
Ale mąż mówi że Bartek...[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój synek ma na imię Bartosz.Ponoć Bartki to żywiołowe dzieci i indywidua.U nas to sie sprawdziło.Nasz typ na chłopczyka to Wojtuś ale w 100% nie jestem pewna.Dziewczynka miała być Julka.Myślałam ze tak nazwę córkę która poronilam wiec to imię odpada bo już nazwałam tak w myślach swojego Aniołka.Dla dziewczynki coś nie mam typów.Z resztą daleka droga do nadawania imienia.
U mnie 16 dc, podbusze jakies obok źle, zglupialam ogóle w tym cyklu,ten lewy jajnik pobolewal mnie tydzien.Nigdy tak dlugo nie mialam takich boli.Raz sucho raz śluz.Mam nadzieje ze owulka juz byla.Ten cykl raczej stracony bo kochalismy się tylko 10,11 i 13 dc.Mieliśmy wczoraj posexiC się ale jakoś weny nie było.Wogole ta angina u synka mnie wkurzyla ze wszystkiego mi się odechcialo.

reklama
Dzień dobry...

Wyniki egzaminu nie wiem kiedy będą. Egzamin ważny bo angielski Level 4... papier to papier. Dobrze że egzamin to tylko 25%.... kolejne 25% jest za nagrania konwersacji a 50% za folder z całego roku... wcześniejsze lata na kursach zdawałam - wybitnie a teraz wiem że tak nie będzie. Złość mnie nie opuszcza. Ja ruszam na zakupy z mężolem. Może kupimy mu gajer.... ja sobie chce s zpileczki kupić.... kremowe błyszczące. ...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Zakupy dobre na wszytsko[emoji2]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry