reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
NeSSi super wiadomosc :)

Mnie tak czasem nawiedzaja mysli, ze moze jeszcze nie teraz ale w sumie nigdy nie jest idealny moment, zawsze cos. Ehh a jak sie zdarzy to juz bedzie po ptokach i nie bedzie odwrotu [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ty nawet nie wiesz jak ja się boję :D
A jeszcze nie wiadomo nawet kiedy ta @ przylezie ...
Nessi, będzie dobrze, zobaczysz...
ja po stracie nie czekałam w ogóle. różne szkoły są.
ale moja obecna ginka zaleca nawet 3 miesiące. nie wiem od czego to zależy. ale co tam - 1 cykl to nic. a potem będzie już ok. zobaczysz.:tak:

laski wykochalam dzis bratanice, nanosilam sie,naniunialam, jak sie smiala przez sen a po kapieli nie chciala spac i se pogadalysmy, pomoglam im w domu, posprztalam a i byl tez moj Brajanek (synus najmlodszej siostry mojej mamy, ma 3,5 roku) wiec radosc na calego
upload_2016-4-14_21-32-32.gif

Załączniki

• upload_2016-4-14_21-32-32.gif
    upload_2016-4-14_21-32-32.gif
    1,7 KB · Wyświetleń: 380
Ja sie wreszcie czuje lepiej i zabralam sie za generalne porzadki w domu <power> jestem chomikiem i co jakis czas dochodzi to fazy krytycznej :) i wtedy wyrzucam cale worki "a moze sie przyda" :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry