reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mieszkanie chcecie kupic? my za jakies trzy lata bedziemy kupowac, poki co musimy auto zmienic, tez na kredyt heh, bo same wydatki mam na ten rok, wesele przyjaciolki, kilka wiekszych imprez rodzinnych i pojdzie, do domu tez duza szafe trzeba przesuwna kupic i sie zbiera, ciagle ta kasa leci
Tak mieszkanie. Tylko dziwna ta sytuacja, żeby 2 msc czekać na decyzję... rany boskie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dostalam towar i szlag mnie trafil..maja syf na magazynie tam u siebie, bo kilka czesci nie przyslali, akurat to co idzie najbardziej..wyjde zaraz z siebie i stane obok wrr :wściekła/y:

Paraplu moja córcia ma na drugie Helena. Teraz chcę Zosię [emoji4]. Wojtuś to pierworodny syn mojej siostry - cudne dziecię! Dla chłopca imienia nie mam. Może Piotruś...

Mamuniol Bartka polecam[emoji4] synio tak ma - idealne dziecię do wychowywania [emoji2]

Kacha u mnie Bartosz też się sprawdził. Ojj indywidualistą to on jest! [emoji4] Motto rewelacyjne!

reklama
Do góry