Mamuniol
Fanka BB :)
Jutro pójdzie do was slonko. Zawsze od zachodu idzie wypowiedzenie. U mnie sie zaczyna[emoji12]U nas też deszczowo.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro pójdzie do was slonko. Zawsze od zachodu idzie wypowiedzenie. U mnie sie zaczyna[emoji12]U nas też deszczowo.
moj brat jak byl dzieckiem to byl sztanem, broil na potege, dal sie rodzicom we znaki jako noworodek..a teraz? oaza spokoju, zrównoważony, baaaaardzo pracowity i rodzinnyMój synek ma na imię Bartosz.Ponoć Bartki to żywiołowe dzieci i indywidua.U nas to sie sprawdziło.Nasz typ na chłopczyka to Wojtuś ale w 100% nie jestem pewna.Dziewczynka miała być Julka.Myślałam ze tak nazwę córkę która poronilam wiec to imię odpada bo już nazwałam tak w myślach swojego Aniołka.Dla dziewczynki coś nie mam typów.Z resztą daleka droga do nadawania imienia.
U mnie 16 dc, podbusze jakies obok źle, zglupialam ogóle w tym cyklu,ten lewy jajnik pobolewal mnie tydzien.Nigdy tak dlugo nie mialam takich boli.Raz sucho raz śluz.Mam nadzieje ze owulka juz byla.Ten cykl raczej stracony bo kochalismy się tylko 10,11 i 13 dc.Mieliśmy wczoraj posexiC się ale jakoś weny nie było.Wogole ta angina u synka mnie wkurzyla ze wszystkiego mi się odechcialo.
to moj brat jak byl mlodszy i chodzil do szkoly to byl tak ambitny, ze potrafil do 4-ej rano nad matma siedziec az to zrozumial! szok! jest dobrym czlowiekiem, jest z kobieta, ktora jest po rozwodzie, zaopiekowal sie nia i jej corka a tydzien temu sam zostal tata a ja jestem z niego baaardzo dumna!!!Lux nam Bartuś tez dał w kość.Liczę na to ze jak będzie dorosły to trochę się wyciszy.Indywidualista z niego straszny, uparty, on ma czas aby osiagnac co chce,zywiol straszny,wodzirej, niczego i nikogo się nie boi, jego motto Bartek zawsze da rade i nigdy sie nie poddaje ( sam sobie je wymyslil).
u mnie leje caly czas z przerwamiHejka !
U mnie zbiera się na burzę . Ciemne chmury dookoła .
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
To odpoczywaj i zbieraj siły na nocne majstrowanie[emoji12]
u mnie tez spokoj w pracy dzis, ale mam tu neta to se seriale ogladam a co!