reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mężus zamówił mi dwie paki z ciuchami ktos tam na allegro sptrzedawał, i mam mega duzo fajnych ubranek :)

a tak wgl to witam Was dziewczynki
pogoda do bani ale słoneczko próbuje sie przebic :)
dzis 22 dc sobie poczekam...jeszcze długo od terminu @

Lux zabraniam Twojej @ przyjść!!! ;)

A mnie glowa boli, brzuch boli, biegunka meczy. Wolne sobie zrobilam bo bym nie dala rady dzisiaj w pracy. Ah byc kabieta, byc kobieta... [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Wyniki egzaminu nie wiem kiedy będą. Egzamin ważny bo angielski Level 4... papier to papier. Dobrze że egzamin to tylko 25%.... kolejne 25% jest za nagrania konwersacji a 50% za folder z całego roku... wcześniejsze lata na kursach zdawałam - wybitnie a teraz wiem że tak nie będzie. Złość mnie nie opuszcza. Ja ruszam na zakupy z mężolem. Może kupimy mu gajer.... ja sobie chce s zpileczki kupić.... kremowe błyszczące. ...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez mam przy @ mega biegunke wiec Cie rozumiem

Podnioslas mnie na duchu, ze nie ja jedna sie z tym co miesiac mecze [emoji8] o ile bol jakos idzie zniesc, wezmie sie tabletke i mozna pracowac tak z biegunka to juz wiekszy problem :/

A my juz mamy imie dla dziewczynki [emoji23] tak jakos gadalismy swobodnie o imionach i w ciagu kilku minut doszlismy, ze podoba nam sie to samo imie :) Helenka <3

Podnioslas mnie na duchu, ze nie ja jedna sie z tym co miesiac mecze [emoji8] o ile bol jakos idzie zniesc, wezmie sie tabletke i mozna pracowac tak z biegunka to juz wiekszy problem :/

A my juz mamy imie dla dziewczynki [emoji23] tak jakos gadalismy swobodnie o imionach i w ciagu kilku minut doszlismy, ze podoba nam sie to samo imie :) Helenka <3

piekne imie, takie i sie podobaja!
no ja juz potrafię trzy dni przed @ miec mega biegunke i w pracy jest masakra, bo musze sklep zamykac i uciekac do wc

reklama
Do góry