reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wendy jakie objawy? Ktory dpo?
31dp czyli termin @ dzis. W piatek robilam.i nie bylo nic widac a dzis blada kreska.
Objawy myslalam.ze urojone ale muliło mnie z rana jadlam cos na snaidanie i nie moglam.przelknac roslo mi w buzi. Jadlam troche czesciej. Brak bolu piersi przed @ a zwykle bolaly. Jajniki jakby piekły od srodka i bolaly alebtak do zniesienia czasem mocniej. Moze troche senna ale to moze wina tych zatok takie oslabienie. A i po herbacie z imbirem myslam ze juz tydzien temu sie ....bllee i to tyle a i jednej nocy mega uderzenia goraca

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

31dp czyli termin @ dzis. W piatek robilam.i nie bylo nic widac a dzis blada kreska.
Objawy myslalam.ze urojone ale muliło mnie z rana jadlam cos na snaidanie i nie moglam.przelknac roslo mi w buzi. Jadlam troche czesciej. Brak bolu piersi przed @ a zwykle bolaly. Jajniki jakby piekły od srodka i bolaly alebtak do zniesienia czasem mocniej. Moze troche senna ale to moze wina tych zatok takie oslabienie. A i po herbacie z imbirem myslam ze juz tydzien temu sie ....bllee i to tyle a i jednej nocy mega uderzenia goraca

Gratuluję! :-*

U mnie dziś 30dc, @ też nie ma, mdli mnie od rana, piersi też nie bolą, ale nie wiem, czy to nie ze stresu jak przyszło co do czego i trochę się boję tych 2 kresek :-o Byłam przekonana, że nic z tego, a teraz jak @ się spóźnia, to sama nie wiem, boję się zrobić test... Jeszcze ostatnio jestem ciągle głodna, jak nigdy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie dziś 30dc, @ też nie ma, mdli mnie od rana, piersi też nie bolą, ale nie wiem, czy to nie ze stresu jak przyszło co do czego i trochę się boję tych 2 kresek :-o Byłam przekonana, że nic z tego, a teraz jak @ się spóźnia, to sama nie wiem, boję się zrobić test... Jeszcze ostatnio jestem ciągle głodna, jak nigdy.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin też mam wrażenie, że jak już się dowiem, że jestem w tej ciąży to będzie też strach. To będzie mój pierwszy dzidziuś, oczywiście bardzo chcemy, ale trochę się boję jak to będzie.. Wiem, że życie zmienia się o 180st.

Wendy No gratulacje ! :)))

U mnie dziś mąż pojechał na dwa tygodnie na poligon także zobaczymy czy cos zaskoczyło wcześniej czy jestem jeszcze przed choć myśle ze owu już za mną ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

qdkkx1hpzei65q7s.png
Zrob test

reklama
Do góry