reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie Staraczki :)

Dziewczyny, czy czasem po przytulankach korzystacie z jakiegoś probiotyku na florę bakteryjna typu lactovaginal? Zastanawiam się, czy to jakoś nie zmieni ph na źle dla plemników w trakcie staran blisko owu (chociaż ma wyrownywac niby).Czy darować sobie? Jak są intensywne Przytulanki to czasem czuję, ze by się przydało :)
Ja niczego takiego nie używam

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
U mnie 24dc. I śniło mi się ze karmiłam dziecko piersią [emoji15] i wywnioskowałam że to był chłopak [emoji1] tak się podjarałam że zlamalam swoje postanowienie I zatestowałam, oczywiście wiedząc co zobaczę [emoji1] Ale grunt ze teraz w domu już żadnego testu nie ma i nie będzie mnie korcic [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A ilu dniowe masz cykle? U mnie też dziś 24dc i zastanawiam się kiedy testować, a podejrzewam, że owu była coś koło 17dc. Postanowiłam,ze test zrobię gdzieś koło 40dc o ile @ nie przyjdzie. Ale chyba nic nie będzie, bo temp 36.8 więc nie za wysoka.

A ilu dniowe masz cykle? U mnie też dziś 24dc i zastanawiam się kiedy testować, a podejrzewam, że owu była coś koło 17dc. Postanowiłam,ze test zrobię gdzieś koło 40dc o ile @ nie przyjdzie. Ale chyba nic nie będzie, bo temp 36.8 więc nie za wysoka.
U mnie cykle zazwyczaj 30 dni. Chociaż ostatnio zrobił mi psikusa i było 28... [emoji19] u mnie owu też coś koło 16-17dc, więc za wcześnie zdecydowanie. No ale co zrobić [emoji12] teraz nie będę testować szybciej niż w piątek- sobotę, @ teoretycznie powinna pojawić się w niedziele, przy cyklu 30.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ostatnia edycja:
Taki długi masz cykl,ja dziś 24dc i myślę środa czwartek testować ale nadzieję nie mam,dziś wzięłam ibuprofen na zatoki musiałam. Bo z bólu głowy nie wytrzymałam trudno

Taki długi masz cykl,ja dziś 24dc i myślę środa czwartek testować ale nadzieję nie mam,dziś wzięłam ibuprofen na zatoki musiałam. Bo z bólu głowy nie wytrzymałam trudno
Ostatni był wyjątkowo krótki bo 35dni a wcześniej przez 3 miesiące po 45 dni. W tym miesiącu brałam Clo i gin mówił, że @ będzie szybciej, jeśli będzie;)

To strasznie długie masz cykle co on na to,co jest nie tak. ,mi skacze cukier 125 rano masakra,po obiedzie 110 wrócił do normy może przez te zatoki,

Dziewczyny nie udzielam sie w ogole bo mam strasznie duzo pracy....ale czytam kibicuje i gratuluje :) sluchajcie mam pytanie czy jesli druga kreska na tescie owu wychodzi slabo, tzn ze owulacja sie zbliza czy np jest taka mozliwosc, ze jej w ogole nie bedzie? nie mam pojecia bo nie mam w ogole doswiadczenia z testami owu....

reklama
Dziewczyny nie udzielam sie w ogole bo mam strasznie duzo pracy....ale czytam kibicuje i gratuluje :) sluchajcie mam pytanie czy jesli druga kreska na tescie owu wychodzi slabo, tzn ze owulacja sie zbliza czy np jest taka mozliwosc, ze jej w ogole nie bedzie? nie mam pojecia bo nie mam w ogole doswiadczenia z testami owu....
ja robilam test za testem i jak kreska testowa byla ciemniejsza to kontrolnej to byla owulacja i czulam ją widzialam po sluzie :)

Do góry