reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to juz boje sie do wcetu isc zeby juz moja nadzieja sie nie skonczyla za szybko...glupie wiem wiem ale baba jak tak dlugo czeka to na łeb jej siada i tak.ma...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Trzeba sie czymś zając !
Mowię mojemu ze jak nie zajdę do Świąt to jedziemy na Sri lanke Zaczęłam przeglądać oferty i czytać blogi podróżujących tam ! Działa !!! nie zachodzę juz tak w głowę :-D:):):)

reklama
Mam to samo co Ty ! Wczoraj wieczorem mnie plecy i brzuch bolały jak na @ i mowię mojemu M ze rano dostanę na bank, czuje to a tu narazie cisza... Brzuch co chwile pobolewa i normalny biały śluz... Tez 28dc. W środę testowałam i nic nie było...
Kiedy testujesz?? U mnie na razie nic się nie zapowiada, ani brzuch mnie nie boli, ani piersi, tylko głowa od paru dni, śluz biały, no i te zawroty dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kiedy testujesz?? U mnie na razie nic się nie zapowiada, ani brzuch mnie nie boli, ani piersi, tylko głowa od paru dni, śluz biały, no i te zawroty dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jak do pn nie bedzie @ to zrobię test :)
Mnie własnie piersi bolały tydzien temu tak bardzo jak zawsze przed @ a pozniej jak miałam juz dostać okres to przechodziło całkowicie a teraz od jakis 3 dni bola jak dotykam...

Hejka dziewczyny, :)
ja dzisiaj byłam rano w laboratorium przy szpitalu i wyprosiłam tą betę HCG, w sobotę mają nieczynne tak normalnie, ale w tygodniu można robic badania jakie się chce, wynik jest od razu i beta kosztuje 30 zł, a więc : mój wynik to 544,73 dzisiaj 30 dc.
Postanowiłam, że tam będę robic wszelkie badania, a w tej przychodni co byłam w czwartek to nie dośc że 38 zł beta kosztuje to jeszcze wynik na drugi dzień, no a że wczoraj było święto to w poniedziałek będzie. Także ewentualny przyrost porównam w poniedziałek, tyle że to inne laboratoria to i normy mogą miec inne.
Ale się cieszę po odebraniu tej bety!!!! :-) :)

ja dzisiaj byłam rano w laboratorium przy szpitalu i wyprosiłam tą betę HCG, w sobotę mają nieczynne tak normalnie, ale w tygodniu można robic badania jakie się chce, wynik jest od razu i beta kosztuje 30 zł, a więc : mój wynik to 544,73 dzisiaj 30 dc.
Postanowiłam, że tam będę robic wszelkie badania, a w tej przychodni co byłam w czwartek to nie dośc że 38 zł beta kosztuje to jeszcze wynik na drugi dzień, no a że wczoraj było święto to w poniedziałek będzie. Także ewentualny przyrost porównam w poniedziałek, tyle że to inne laboratoria to i normy mogą miec inne.

To teraz juz możesz byc spokojna i nie musisz robic więcej testów.:p
Duzo zdrowka i siły Aniu :-D

Ania bardzo ładna betka :blink:
No cichutko tu dzisiaj.
Mnie w tamtym cyklu tez bolał krzyż, jak nigdy a nici z tego. Trzeba pamiętać, że każda kobieta jest inna.
Ja w tym cyklu nie bede się skupiać na objawach, będę czekać na @ żadnych objawów nie będę przypisywać ciąży. W tamtym cyklu juz mnie mdlilo itd. Conajmniej dzień po terminie @ zrobię test, jeśli oczywiście nie przyjdzie:rolleyes:
Dziewczyny myślicie, że po witaminach (pregna plus) może mdlić i boleć częściej głowa? Mam takie wrażenie, że przez nie mam takie objawy. Jak mi się skończą będę brała tylko kwas foliowy.

piekny wynik :)

reklama
Witajcie

Ania@ beta super [emoji106]
Spokojnej ciąży

Ja dopiero siadłam, bo dzień dziś miałam pracowity
Ale zawsze jak mam @ to musze coś robić żeby za dużo nie myśleć i nie planować, nie wybiegać za bardzo w przyszłość, bo mimo zdrowo rozsądkowego podejścia do życia ( i starań) jakieś marzenia i nadzieje zawsze siě tlą [emoji16]

U nas dziś zimno, ale przynajmniej słonecznie było [emoji12]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Do góry