reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to juz boje sie do wcetu isc zeby juz moja nadzieja sie nie skonczyla za szybko...glupie wiem wiem ale baba jak tak dlugo czeka to na łeb jej siada i tak.ma...

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Trzeba sie czymś zając !
Mowię mojemu ze jak nie zajdę do Świąt to jedziemy na Sri lanke Zaczęłam przeglądać oferty i czytać blogi podróżujących tam ! Działa !!! nie zachodzę juz tak w głowę :-D:):):)

reklama
Mam to samo co Ty ! Wczoraj wieczorem mnie plecy i brzuch bolały jak na @ i mowię mojemu M ze rano dostanę na bank, czuje to a tu narazie cisza... Brzuch co chwile pobolewa i normalny biały śluz... Tez 28dc. W środę testowałam i nic nie było...
Kiedy testujesz?? U mnie na razie nic się nie zapowiada, ani brzuch mnie nie boli, ani piersi, tylko głowa od paru dni, śluz biały, no i te zawroty dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kiedy testujesz?? U mnie na razie nic się nie zapowiada, ani brzuch mnie nie boli, ani piersi, tylko głowa od paru dni, śluz biały, no i te zawroty dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jak do pn nie bedzie @ to zrobię test :)
Mnie własnie piersi bolały tydzien temu tak bardzo jak zawsze przed @ a pozniej jak miałam juz dostać okres to przechodziło całkowicie a teraz od jakis 3 dni bola jak dotykam...

Hejka dziewczyny, :)
ja dzisiaj byłam rano w laboratorium przy szpitalu i wyprosiłam tą betę HCG, w sobotę mają nieczynne tak normalnie, ale w tygodniu można robic badania jakie się chce, wynik jest od razu i beta kosztuje 30 zł, a więc : mój wynik to 544,73 dzisiaj 30 dc.
Postanowiłam, że tam będę robic wszelkie badania, a w tej przychodni co byłam w czwartek to nie dośc że 38 zł beta kosztuje to jeszcze wynik na drugi dzień, no a że wczoraj było święto to w poniedziałek będzie. Także ewentualny przyrost porównam w poniedziałek, tyle że to inne laboratoria to i normy mogą miec inne.
Ale się cieszę po odebraniu tej bety!!!! :-) :)

ja dzisiaj byłam rano w laboratorium przy szpitalu i wyprosiłam tą betę HCG, w sobotę mają nieczynne tak normalnie, ale w tygodniu można robic badania jakie się chce, wynik jest od razu i beta kosztuje 30 zł, a więc : mój wynik to 544,73 dzisiaj 30 dc.
Postanowiłam, że tam będę robic wszelkie badania, a w tej przychodni co byłam w czwartek to nie dośc że 38 zł beta kosztuje to jeszcze wynik na drugi dzień, no a że wczoraj było święto to w poniedziałek będzie. Także ewentualny przyrost porównam w poniedziałek, tyle że to inne laboratoria to i normy mogą miec inne.

To teraz juz możesz byc spokojna i nie musisz robic więcej testów.:p
Duzo zdrowka i siły Aniu :-D

Ania bardzo ładna betka :blink:
No cichutko tu dzisiaj.
Mnie w tamtym cyklu tez bolał krzyż, jak nigdy a nici z tego. Trzeba pamiętać, że każda kobieta jest inna.
Ja w tym cyklu nie bede się skupiać na objawach, będę czekać na @ żadnych objawów nie będę przypisywać ciąży. W tamtym cyklu juz mnie mdlilo itd. Conajmniej dzień po terminie @ zrobię test, jeśli oczywiście nie przyjdzie:rolleyes:
Dziewczyny myślicie, że po witaminach (pregna plus) może mdlić i boleć częściej głowa? Mam takie wrażenie, że przez nie mam takie objawy. Jak mi się skończą będę brała tylko kwas foliowy.

piekny wynik :)

reklama
Witajcie

Ania@ beta super [emoji106]
Spokojnej ciąży

Ja dopiero siadłam, bo dzień dziś miałam pracowity
Ale zawsze jak mam @ to musze coś robić żeby za dużo nie myśleć i nie planować, nie wybiegać za bardzo w przyszłość, bo mimo zdrowo rozsądkowego podejścia do życia ( i starań) jakieś marzenia i nadzieje zawsze siě tlą [emoji16]

U nas dziś zimno, ale przynajmniej słonecznie było [emoji12]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Do góry