reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się witam wieczorową porą [emoji16] u mnie 23dc, jeszcze muszę trochę wytrzymać z testami. Chociaż nawet nie korci. Zero objawów, nawet cyc na @ nie boli. Coś tam czasem zaboli i porządnie zakłuje, ale to jednak za mało zeby coś sobie wmawiać [emoji14] poza tym gardło boli i katar z zatok [emoji17] niby na chorobę a czuje się znakomicie, chociaż tyle [emoji1]
A beta piękna!!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Staraczki w rozjazdach, ja zrobiłam z kanapy centrum dowodzenia wszechświatem i nie wchodzę spod koca [emoji1] [emoji16] chyba nudne to moje życie [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej kobietki u mnie weekend do niczego choróbsko się przywlokło katar,kaszel,chrypka i już temperatura zaczyna wyłazić :realmad: zamiast odpoczynku mam to dziadostwo :mad: oby tylko minęło bez antybiotyku :blink:
Ania@ cieszę się,że beta ładna ;-) ;) teraz tylko zdrówka dla was :)
Luxuorius jak fajnie, że już 35 tydzień Ty już na finiszu jesteś :)
Trzymam kciuki za testujące ;)

Hej kobietki u mnie weekend do niczego choróbsko się przywlokło katar,kaszel,chrypka i już temperatura zaczyna wyłazić :realmad: zamiast odpoczynku mam to dziadostwo :mad: oby tylko minęło bez antybiotyku :blink:
Ania@ cieszę się,że beta ładna ;-) ;) teraz tylko zdrówka dla was :)
Luxuorius jak fajnie, że już 35 tydzień Ty już na finiszu jesteś :)
Trzymam kciuki za testujące ;)
licze, ze nie postanowi wczesniej maly wyjsc, niech siedzi jeszcze :)

reklama
Do góry