cos TyLux, a torba spakowana?
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
cos Ty
Masz jeszcze czas, najwyżej w biegu się spakuje
Ja czekam na wredną @ jutro ma być gamonica, mam nadzieje, że żartów robić nie będzie i kulturalnie z samego rana przyjdzie nie robiąc dodatkowej nadziei.
no jakby co to se poradzeMasz jeszcze czas, najwyżej w biegu się spakuje
Ja czekam na wredną @ jutro ma być gamonica, mam nadzieje, że żartów robić nie będzie i kulturalnie z samego rana przyjdzie nie robiąc dodatkowej nadziei.
wiesz, zgaga, bol glowy i inne i wszystko sie sumuje, bol plecow tez masakraLux skąd te dolegliwości na raz? Już lepiej się czujesz? Już masz bliżej niż dalej
Dziewczyny ja też tak chcialam rodzic w wakacje, ale jak czytam Was to już wiem, że nie zależy mi na tym. Najważniejsze jest zdrowie i szczesliwe rozwiązanie. Płeć tez obojętna, tym bardziej, że to pierwsze dzieciątko.
Bulbasek
Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dcJa się witam wieczorową porą [emoji16] u mnie 23dc, jeszcze muszę trochę wytrzymać z testami. Chociaż nawet nie korci. Zero objawów, nawet cyc na @ nie boli. Coś tam czasem zaboli i porządnie zakłuje, ale to jednak za mało zeby coś sobie wmawiać [emoji14] poza tym gardło boli i katar z zatok [emoji17] niby na chorobę a czuje się znakomicie, chociaż tyle [emoji1]
A beta piękna!!!
U mnie to jeszcze hen! Bo do 30dc prawdopodobnie będę czekać. Chyba że menda wcześniej przyjdzie, oby nie. [emoji16]Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dc
Wątróbka dobra jest! [emoji16] a z żelazem, znam ból, u mnie od dzieciństwa permanentna anemia [emoji1]Hej Staraczki
Chyba wszyscy korzystają z długiego weekendu. Ja też w rozjazdach, ale podczytuje
Ania, super beta. wszystko będzie dobrze
U mnie 13 dc, działamy. 17 dni do @@@@. Może ja przegonie na amen.
Mam niskie żelazo. W normie, ale niskie. Chyba muszę zacząć jeść wątróbkę
Buraczki kochane i barszcz,brokuły na żelazo,buraczki z piekarnika zrobić dziurkę i wypić syrop,stare sprawdzone,a Anna beta piękna dzidzia rośnie,dziś u nas biało malopolska,także zima idzie czas do łóżek wcześniej kobiety będzie się działo tej zimy
sylwkaq90
Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny
reklama
Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny
To idziemy prawie łeb w łeb, bo ja mam 9 dzień cyklu
Planujemy od jutra zacząć
W poniedziałek lecę na monitoring