reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux skąd te dolegliwości na raz? Już lepiej się czujesz? Już masz bliżej niż dalej :blink:
Dziewczyny ja też tak chcialam rodzic w wakacje, ale jak czytam Was to już wiem, że nie zależy mi na tym. Najważniejsze jest zdrowie i szczesliwe rozwiązanie. Płeć tez obojętna, tym bardziej, że to pierwsze dzieciątko.:blink:
wiesz, zgaga, bol glowy i inne i wszystko sie sumuje, bol plecow tez masakra

Hej Staraczki :)

Chyba wszyscy korzystają z długiego weekendu. Ja też w rozjazdach, ale podczytuje :)
Ania, super beta. :) wszystko będzie dobrze :)
U mnie 13 dc, działamy. 17 dni do @@@@. Może ja przegonie na amen.
Mam niskie żelazo. W normie, ale niskie. Chyba muszę zacząć jeść wątróbkę :D

Ja się witam wieczorową porą [emoji16] u mnie 23dc, jeszcze muszę trochę wytrzymać z testami. Chociaż nawet nie korci. Zero objawów, nawet cyc na @ nie boli. Coś tam czasem zaboli i porządnie zakłuje, ale to jednak za mało zeby coś sobie wmawiać [emoji14] poza tym gardło boli i katar z zatok [emoji17] niby na chorobę a czuje się znakomicie, chociaż tyle [emoji1]
A beta piękna!!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dc

Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dc
U mnie to jeszcze hen! Bo do 30dc prawdopodobnie będę czekać. Chyba że menda wcześniej przyjdzie, oby nie. [emoji16]
Hej Staraczki :)

Chyba wszyscy korzystają z długiego weekendu. Ja też w rozjazdach, ale podczytuje :)
Ania, super beta. :) wszystko będzie dobrze :)
U mnie 13 dc, działamy. 17 dni do @@@@. Może ja przegonie na amen.
Mam niskie żelazo. W normie, ale niskie. Chyba muszę zacząć jeść wątróbkę :D
Wątróbka dobra jest! [emoji16] a z żelazem, znam ból, u mnie od dzieciństwa permanentna anemia [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co :happy2: u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim :-) :) niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny :happy2:

reklama
Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co :happy2: u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim :-) :) niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny :happy2:

To idziemy prawie łeb w łeb, bo ja mam 9 dzień cyklu :)
Planujemy od jutra zacząć :)
W poniedziałek lecę na monitoring :)

Do góry