reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux skąd te dolegliwości na raz? Już lepiej się czujesz? Już masz bliżej niż dalej :blink:
Dziewczyny ja też tak chcialam rodzic w wakacje, ale jak czytam Was to już wiem, że nie zależy mi na tym. Najważniejsze jest zdrowie i szczesliwe rozwiązanie. Płeć tez obojętna, tym bardziej, że to pierwsze dzieciątko.:blink:
wiesz, zgaga, bol glowy i inne i wszystko sie sumuje, bol plecow tez masakra

Hej Staraczki :)

Chyba wszyscy korzystają z długiego weekendu. Ja też w rozjazdach, ale podczytuje :)
Ania, super beta. :) wszystko będzie dobrze :)
U mnie 13 dc, działamy. 17 dni do @@@@. Może ja przegonie na amen.
Mam niskie żelazo. W normie, ale niskie. Chyba muszę zacząć jeść wątróbkę :D

Ja się witam wieczorową porą [emoji16] u mnie 23dc, jeszcze muszę trochę wytrzymać z testami. Chociaż nawet nie korci. Zero objawów, nawet cyc na @ nie boli. Coś tam czasem zaboli i porządnie zakłuje, ale to jednak za mało zeby coś sobie wmawiać [emoji14] poza tym gardło boli i katar z zatok [emoji17] niby na chorobę a czuje się znakomicie, chociaż tyle [emoji1]
A beta piękna!!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dc

Wendy no tak jak ja będziemy razem testować tylko kiedy 27dc
U mnie to jeszcze hen! Bo do 30dc prawdopodobnie będę czekać. Chyba że menda wcześniej przyjdzie, oby nie. [emoji16]
Hej Staraczki :)

Chyba wszyscy korzystają z długiego weekendu. Ja też w rozjazdach, ale podczytuje :)
Ania, super beta. :) wszystko będzie dobrze :)
U mnie 13 dc, działamy. 17 dni do @@@@. Może ja przegonie na amen.
Mam niskie żelazo. W normie, ale niskie. Chyba muszę zacząć jeść wątróbkę :D
Wątróbka dobra jest! [emoji16] a z żelazem, znam ból, u mnie od dzieciństwa permanentna anemia [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co :happy2: u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim :-) :) niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny :happy2:

reklama
Bulbasek u mnie 10dc, ale też już działamy, nie ma co :happy2: u nas już o wiele lepiej w łóżku, a czasami i poza nim :-) :) niestety w poniedziałek mój M ma delegacje i go nie będzie, ale w sumie we wtorek wraca, także tylko jeden dzień wypadnie. Niby owu ma być w czwartek, ale bez spiny :happy2:

To idziemy prawie łeb w łeb, bo ja mam 9 dzień cyklu :)
Planujemy od jutra zacząć :)
W poniedziałek lecę na monitoring :)

Do góry