reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendy ja gdy byłam w ciąży chciałam bardzo dziewczynkę. Gdy ginekolog powiedział mi że to będzie chłopiec miesiąc chodziłam struta nie mogłam się z tym pogodzić. Mój brat ma dwie córeczki które kocham bardzo a tu chłopak!
Ale po czasie gdy się urodził pokochałam go. Jasne kochałam od początku ale było mi strasznie ciężko.
Teraz mam prawie 4 latka cudowne małe stworzenie. Rozumne grzeczne uprzejme i dobre kocham go nad życie ale wiem że jak wejdzie w TEN wiek to będzie że mnie nie kocha nie słucha koledzy wiedzą lepiej a ja jestem wapniem.
Potem gdy skończy 25 na nowo odnajdziemy do siebie drogę taka kolej rzeczy.
Może twój starszy synek się opamięta i nie przez widły a na zastawie poda mamie chleb ;)

Ja odkąd mam Alexa chciałabym jeszcze jednego chłopca. Ah życie. ..

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie duzo osob gadalo, ze bedzie dziewczynka i ja wygladalam i czulam sie na dziewczynke, choc bylo naam wszystko jedno, kocham mojego syneczka nad zycie i te jego kopnaki, ajc czuje, ze jak sie urodzi to go wycaluje od stop do glow!!!! moj Natanek ♥

reklama
Nurtuje mnie jedno pytanie. Czemu przy wadzie wzroku lekarze robia cc i jaka to musi byc wada ?

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
niezawsze chodzi o wade wzroku, u mnie glownie chodzi o cisnienie i to okulistka musi zbadac....mialam zeza kiedys i po operacji oczy zaczely slabnac i przy duzym wysilku oczy zachodza mgla i slabo widze....

Jakie jaja u mnie, słuchajcie testy ovu pozytywne z 3.11 w nocy do 14-stej 4.11 a ovufriend wyznaczył mi ovulację na 7.11 !
I co za tym idzie @ mi przesunął na 21.11 aż dwa dni mi przesunął :realmad: nie wiem co o tym myśleć :eek: u mnie @ zawsze regularna była raz o dzień szybciej przyszła ale żeby takie numery były :oo2: teraz czym się sugerować ? zgłupiałam :confused:
sugeruj sie sluzem i organizm obserwuj, czujesz zawsze owulacje czy nie?

Ja przy porodzie miałam -4,5 d i badania wykazały brak przeciwwskazań do porodu SN. Teraz przy -7 d nie wiem co będzie. Nie wiem czy to nie ze względu na możliwość odklejenia siatkówki przy dużym wysiłku, czy też pogłębienia wady. Teraz wolałbym CC ze względu na małego.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O masakra! Bardzo ci sie pogorszyła. Ja mam -3. Z jednej str nie chciałabym cc ale dość szybko mi wzrok sie psuje i co roku okulary mocniejsze [emoji22]
niezawsze chodzi o wade wzroku, u mnie glownie chodzi o cisnienie i to okulistka musi zbadac....mialam zeza kiedys i po operacji oczy zaczely slabnac i przy duzym wysilku oczy zachodza mgla i slabo widze....

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Lux coś w tym jest że synuś mamusi a córa tatusia. Ja i mój syn my mamy siebie i widzę jaka jest więź między nami.
Uwielbiałam jak mnie kopał w brzuszku to było najpiękniejsze uczucie na świecie a potem te nasze pierwsze spotkanie face to face coś magicznego nigdy tego nie zapomnę. Dzień jego urodzin jest także moim świętem.

Lux coś w tym jest że synuś mamusi a córa tatusia. Ja i mój syn my mamy siebie i widzę jaka jest więź między nami.
Uwielbiałam jak mnie kopał w brzuszku to było najpiękniejsze uczucie na świecie a potem te nasze pierwsze spotkanie face to face coś magicznego nigdy tego nie zapomnę. Dzień jego urodzin jest także moim świętem.

ja uwielbiam malego, jakbym mogla to bym go zacalowala wchodzac do brzucha :D szok jak mozna pokochac kogos, kogo sie widzi na usg i czuje, juz tak blisko nam do spotkania i czuje, ze to bedzie naszczesliwszy dzien w moim zyciu ♥

Wyniki mojej dzisiejszej bety będą w poniedziałek, beznadziejna jest ta przychodnia, wynik bety jest na drugi dzień, a że jutro święto to dlatego. Ale w sobotę idę do laboratorium przy szpitalu i wynik będzie w ten sam dzień. Może to i dobrze, bo będę miała jeden wynik i drugi wynik powtórzony po 48 h, tylko że z innych laboratorii.

reklama
Wyniki mojej dzisiejszej bety będą w poniedziałek, beznadziejna jest ta przychodnia, wynik bety jest na drugi dzień, a że jutro święto to dlatego. Ale w sobotę idę do laboratorium przy szpitalu i wynik będzie w ten sam dzień. Może to i dobrze, bo będę miała jeden wynik i drugi wynik powtórzony po 48 h, tylko że z innych laboratorii.
troszke bez sensu...u mnie po kilku godzinach wynik bety jest

Do góry