No bez sensu, ale już tam zrobiłam, więc nic nie poradzę.troszke bez sensu...u mnie po kilku godzinach wynik bety jest
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Ja to niewiem jak z ta owu rzeczywisxie bo z obserwacji i z ovufriend mi wyszedł 19dc a z usg i wielkości zarodka wynika raczej jakby było standardowo w 14Jakie jaja u mnie, słuchajcie testy ovu pozytywne z 3.11 w nocy do 14-stej 4.11 a ovufriend wyznaczył mi ovulację na 7.11 !
I co za tym idzie @ mi przesunął na 21.11 aż dwa dni mi przesunął nie wiem co o tym myśleć u mnie @ zawsze regularna była raz o dzień szybciej przyszła ale żeby takie numery były teraz czym się sugerować ? zgłupiałam
Oj to będzie piękne. Jak się synek urodził i go zobaczylam po raz pierwszy to się poplakalam ze szczęścia pierwszy raz w życiu, myślałam że tego nie potrafięja uwielbiam malego, jakbym mogla to bym go zacalowala wchodzac do brzucha szok jak mozna pokochac kogos, kogo sie widzi na usg i czuje, juz tak blisko nam do spotkania i czuje, ze to bedzie naszczesliwszy dzien w moim zyciu [emoji813]
Bedzie najwspanialszy dzień pod słońcem e zimie jak go weźmiesz na ręce,każdy lód się roztopi kochana,obyśmy i my tu doczekały takiego cudownego dniaja uwielbiam malego, jakbym mogla to bym go zacalowala wchodzac do brzucha szok jak mozna pokochac kogos, kogo sie widzi na usg i czuje, juz tak blisko nam do spotkania i czuje, ze to bedzie naszczesliwszy dzien w moim zyciu ♥
Mam pytanie dwa dni przed @ wyszedł pozytywny test dzień po @ byłam u gina 5 DC stwierdzila ze owulację mogę mieć lada chwile dziś 10 DC cyklu mecza mnie wymioty bóle piersi boli brzuch i test dziś blada krecha ile jeszcze może byc wykrywane w moczu po ciąży biochemicznej
Moim zdanie to przez luteine mialam tak samo dlatego ja rzucilamWedług owulacji powinna być pojutrze
Ale plamienia mam w sumie przez większą część fazy lutealnej
Były może ze 3 dni kiedy nie plamiłam [emoji37]
Zastanawiam się czy to nie torbiel jakas, chociaż nigdy mi sieę wcześniej to nie zdarzało
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."
Przez 1mMam pytanie dwa dni przed @ wyszedł pozytywny test dzień po @ byłam u gina 5 DC stwierdzila ze owulację mogę mieć lada chwile dziś 10 DC cyklu mecza mnie wymioty bóle piersi boli brzuch i test dziś blada krecha ile jeszcze może byc wykrywane w moczu po ciąży biochemicznej
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mysle ze spirala pewnie swoje zrobiła przez 4 lata .oby dalo sie wykryc co jest przyczyna
Mialam tak samo z 2 ciaza tez bardzo chcialam dziewczynke ale szybko.opamietalam sie jak dowiedzialamsi e ze bedzie syn i teraz nie zamienilabym go na zadna babe )jest slodziak kochany i kocha mnie poki co jak zaden facet hehe )Wendy ja gdy byłam w ciąży chciałam bardzo dziewczynkę. Gdy ginekolog powiedział mi że to będzie chłopiec miesiąc chodziłam struta nie mogłam się z tym pogodzić. Mój brat ma dwie córeczki które kocham bardzo a tu chłopak!
Ale po czasie gdy się urodził pokochałam go. Jasne kochałam od początku ale było mi strasznie ciężko.
Teraz mam prawie 4 latka cudowne małe stworzenie. Rozumne grzeczne uprzejme i dobre kocham go nad życie ale wiem że jak wejdzie w TEN wiek to będzie że mnie nie kocha nie słucha koledzy wiedzą lepiej a ja jestem wapniem.
Potem gdy skończy 25 na nowo odnajdziemy do siebie drogę taka kolej rzeczy.
Może twój starszy synek się opamięta i nie przez widły a na zastawie poda mamie chleb
Ja odkąd mam Alexa chciałabym jeszcze jednego chłopca. Ah życie. ..
Teraz jak bylaby dziewczynka byloby super a jak bedzie chlopak tez bedzie dobrze.
Haha oby widly na zastawe zamienil ....bede dobrej mysli...[emoji12]
Tak przy porodzie jest bardzo duzy wysilek.i.oczy dostaja podobnoNie wiem dokładnie jaką kierują na cc, miałam małą - 0,25 i - 0,5 po porodzie pogorszyła mi się wada może to od parcia i ciśnienia.
reklama
W sumie ginka mi ją przepisała na pałę nie mierząc poziomu progesteronu, tylko sugerując się długością fazy lutealnej w tych skróconych cyklach, przecież to w sumie mogłam mieć jakiś cykl bezowulacyjny [emoji37]Moim zdanie to przez luteine mialam tak samo dlatego ja rzucilam
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."