reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Według owulacji powinna być pojutrze
Ale plamienia mam w sumie przez większą część fazy lutealnej
Były może ze 3 dni kiedy nie plamiłam [emoji37]
Zastanawiam się czy to nie torbiel jakas, chociaż nigdy mi sieę wcześniej to nie zdarzało

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."
hmm a masz regularne @?

reklama
Miałam
Ale jak zaczęliśmy się starać to skróciła mi się faza lutealna i dostałam luteinę

Wczesniej miałam jak w zegarku
Teraz to 4-ty cykl na luteinie i wcześniej nie miałam takich cyrków

Zaczęĺam plamin w 3 dpo i plamiĺam do 7 w sumie i teraz od 10 dpo znowu [emoji37]
Od wczoraj juz nie biore luteiny bo uznałam ze to bez sensu

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Ano ktos na starosc musi matke.odwiedzac bo te moje chlopaki to na starosc to mi chleb na widłach pewno podadza a juz bankowo ten starszy ... no chybaze wyrosnie jeszcze cos z niego...czlowiek glupi wszystko pod nos podkladal calowal dbal itp itd i jak mu sie odplaca no ale to temat ma osobny watek a ten mlodszy lepiej.miech z.niego przykladu nie bierze. Ja liczylam.na.dziewczynke w 2.ciazy teraz jest mo szczerze obojetne bo.chlopal bawil.by sie z.mlodszym mam.nadzieje ale.jezeli.ma.byc to bedzie a jezeli nie to widocznie nie bylo nam.juz pisane....jeszcze poczekam z rok i koncze staranka tak mysle a jak.bedzie czas pokaze

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Wendy83 tak to już jest , że matka chciałaby by dziecku niczego nie brakowało , a one niestety tego nie doceniają :oo2: dlatego przydałaby się dziewczyna ;) córka to córka inną więź ma z matką tzn . tak sądzę po sobie :) ale życie układa swój scenariusz - niestety ;-) ;)
Ja też próbuję puki chęci są,bo coś czuję że u mnie może być ciężko mąż jest spawaczem i nie wiem czy sobie tych jajec nie przegrzał :-D:-D zobaczę na ile sił mi starczy a nóż widelec się uda ;)
Trzymam kciuki za ten cykl za nas wszystkie :D

Iza bardzo mi przykro. Smutna wiadomość...
Wendy - ja też mam dwóch chłopaków. Obaj różni jak ogień i woda. Teraz czekam na trzecie szczęście i nie mam specjalnych oczekiwań - ważne żeby się udało.
Witaj zapmarta, ale pomarzyć można ;-) ;)
Fakt najważniejsze to zajść , bo z tym ciężko a drugie by jak się uda z dzidzią było wszystko dobrze a dopiero gdzieś na samym końcu marzenia o konkretnej płci :)

Ta noc była najdłuższa nocą chyba w moim życiu. Wstałam z opuchnieta cała twarzą od płaczu. Nawet niewiem o czym teraz myśleć. czuję wielka pustkę i w sercu i w głowie. !! Łzy same lecą. Nigdy bym nawet nie pomyślała że będę musiała przez to przechodzić. Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i życzę każdej z was powodzenia i dwóch kreseczek że szczęśliwym zakończeniem.
Izunia tulę Cię mocno przykro ,że los ciebie tak mocno traktuje :sad:
Proszę bądź silna i nie poddawaj się, po złym zawsze przychodzi dobre !

No ładnie a jutro do chrzesnicy na ur jade a tam siora nakarmic mnie chce ciastem marchewkowym i z buraka i z cukini [emoji39]chyba jak wroce to sama cos upieke na chodzi za mna toffiiii pycha sto lat nie robilam wiec czas najwyzszy.[emoji5]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Mmm brzmi ciekawie to ciasto marchewkowe, chciałabym spróbować :)

Izabela trzymaj się, dobrze że nie ma ryzyka pęknięcia. :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry