reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendi jak się czujesz
Jezeli chodzi o mnie to czuje sie fatalnie jestem chora zapalenie zatok a najgorsze jest to za po 14dc nie biore lekow zadnych wiec mecze sie z kazdym bolem glowy a boli mnie czesto i nie lekko a teraz te zatoki leczone tylko sprayem do nosa tj.woda do nosa to jest masakra a do tego jutro wyjazd wszystko na warjata.
Ale ciasto w piekarniku robie czekoladowa chmure Nigelii pycha

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Moj M wlasnie siedzi i pyta z kim pisze mowie ze z dziewczynami a on do mnie"a jak tam siedzi jakos zboczeniec i kaze ci sie dotykac tam.gdzie nie trzeba"[emoji13][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ten to ma pomysly rozbawil mnie.
Takze przyznac sie kto jest czarna owca....hehehhe

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.
Aniu mnie tez pobolewa co jakis czas codziennie[emoji14]zaczęlam 6 tydzien 2 dni temu a 16.11 wizyta :)) bedzie dobrze ..mi wszyscy wokół powtarzaja ze to normalne bo dzieja sie tam teraz mega rewolucje :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu mnie tez pobolewa co jakis czas codziennie[emoji14]zaczęlam 6 tydzien 2 dni temu a 16.11 wizyta :)) bedzie dobrze ..mi wszyscy wokół powtarzaja ze to normalne bo dzieja sie tam teraz mega rewolucje :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj jestem w 3 tygodniu 6 dzień. A robiłaś betę Megan?
Ja się zapisałam na 8 grudnia, bo taki termin dostępny był, ale chyba pójdę do innego ginekologa wcześniej. :)

Ze mną się dzieje coś dziwnego. Od wczoraj tak się źle czuję. Kręci mi się w głowie, dziś od rana odruchy wymiotne. Myślałam,ze do pracy nie pójdę... piłam wodę odruch, zjadłam coś odruch. Nie wiem o co chodzi. Od 3 dni, od kiedy @ się skończyła, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze. :/

Ze mną się dzieje coś dziwnego. Od wczoraj tak się źle czuję. Kręci mi się w głowie, dziś od rana odruchy wymiotne. Myślałam,ze do pracy nie pójdę... piłam wodę odruch, zjadłam coś odruch. Nie wiem o co chodzi. Od 3 dni, od kiedy @ się skończyła, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze. :/
Nie dobrze moze przemeczenie moze jakis wirus czy co. A moze przechodzilas jakies przeziebienie ...moze jakas nie do konca rozwinieta jelitowka

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

A @ była normalna? Moze to ciąża a @ to tylko plamienia? Moze siknij?
Ewentualnie jelitówka sie zbliża..

reklama
A @ była normalna? Moze to ciąża a @ to tylko plamienia? Moze siknij?
Ewentualnie jelitówka sie zbliża..

Wiesz co Kochana, mnie takie rzeczy nie łapią jak jelitowka. Ja praktycznie wcale nie choruje. Miałam 3 dni plamienia, potem 3 dni bo coś leciało, ale nie jakoś dużo i potem 4 dni tylko plamienie skąpe. Już sama nie wiem. Może sikne. Chyba pójdę do gina po tym cyklu.

Do góry