evelinia
Fanka BB :)
Heh to mnie rozbawiłaś Luxuorius,jak ja Wam zazdroszcze seksu
zleci Ci już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh to mnie rozbawiłaś Luxuorius,jak ja Wam zazdroszcze seksu
Marchewkowe jest pyszne :-) marchewki w ogóle nie czuć :-) Ja jutro robię brownie z kaszy jaglanej :-)Mmm brzmi ciekawie to ciasto marchewkowe, chciałabym spróbować
Izabela trzymaj się, dobrze że nie ma ryzyka pęknięcia. :*
Ah w życiu ! Ja gotować umiem i owszem ale nie piecNimiti to te ciasto sama piekłaś?? wygląda przepysznie.. Ja nie jestem utalentowana w tym kierunku, a mogłabym po mamie.. Moje jedyne ciacho, które "piekę" to 3bit hahaha ale mąż zadowolony bo od słodkiego to my raczej uciekamy.
Gdzie Ty pracujesz, że ludzie Ci grożą?
Lanvil ja np. mam zawsze śluz przed @ 2-3 dni i wtedy właśnie nie wiem, czy przyszła @ czy to tylko ten śluz.
Bulbasek masz rację facetów trzeba doceniać! Chwalić ich, mówić, jak bardzo są nam potrzebni. Druga sprawa, nie zabraniać sobie np. spotkać z kolegami/koleżankami, mieć trochę tej wolność, swoją pasję itd.
Fajna jest też wspólna pasja, my uwielbiamy chodzić po górach, zaraził mnie tym mój m i tak sobie spacerujemy Chociaż czasem nie można nazwać tego spacerkiem.
Iza dobrze, że się samo oczyści, to chyba lepiej niż zabieg.. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.
Nie wiem dokładnie jaką kierują na cc, miałam małą - 0,25 i - 0,5 po porodzie pogorszyła mi się wada może to od parcia i ciśnienia.Nurtuje mnie jedno pytanie. Czemu przy wadzie wzroku lekarze robia cc i jaka to musi byc wada ?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy porodzie miałam -4,5 d i badania wykazały brak przeciwwskazań do porodu SN. Teraz przy -7 d nie wiem co będzie. Nie wiem czy to nie ze względu na możliwość odklejenia siatkówki przy dużym wysiłku, czy też pogłębienia wady. Teraz wolałbym CC ze względu na małego.Nurtuje mnie jedno pytanie. Czemu przy wadzie wzroku lekarze robia cc i jaka to musi byc wada ?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
oby dalo sie wykryc co jest przyczynaNarazie nie. zobaczymy co dalej będzie.