reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
Nie wierzę :sad: tak mi przykro :( nawet nie wiem co napisać :-( Nie poddawaj się , bądź silna !

reklama
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy znacie przypadek, ze @@@ przyszła a była cisza? Zanim przyszła moja @ miałam 3 dni plemienia. Sama @ 3-4 dni i znowu 3 dni plamienia. W sumie wszystko trwało 10 dni. Nigdy tak nie miałam. Wróciłam dziś z tego pilatesu. Zrobiło mi się tak niedobrze. Na wymioty mnie brało i glowa mnie strasznie boli. Nawodnilam się, zjadłam ale i tak jakby mnie ktoś walnął w głowę. W dodatku kluje mnie jajnik. Nie wiem o co chodzi.
Ja mam tak zawsze tsk wlasnie wygladaja moje @

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Widzę , że wiekiem się nie różnimy i ilością dzieci też :laugh2: mój najstarszy syn ma 12 lat a młodszy synek 5 i pół . Staram się o trzecie tak jak Ty ;) A ty Wanda masz dwóch chłopaków ?
Tak dwoch ancymonów :) tylko roznica wieku miedzy nimi to przepasc nie do pokonania.to tak jakby dwoch jedynakow :(

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Tak dwoch ancymonów :) tylko roznica wieku miedzy nimi to przepasc nie do pokonania.to tak jakby dwoch jedynakow :(

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
No to teraz jakaś księżniczka by się przydała ;-) ;) strasznie bym chciała , ale ja tylko mam takie skromne marzenie :) na chwilę obecną to ciężko mi zajść,a tego nie brałam pod uwagę :no: będzie co ma być ;)

Mam znajoma co pracuje w aptece i czasem ratuje się u niej. Pogadam jutro cos może będę wiedziala. A bralas juz kiedyś z polecenia lekarza ?
Kochana nie brałam. Do poronienia miałam cykle jak w zegarku 28 dni i nawet o tej samej godzinie @ przychodziła. W zeszłym cyklu miałam tak że rano wyszła mi słaba kreska na teście a po południu @ przyszła więc podejrzewam że za mało progesteronu mam lub za krótką fazę lutealna. Dlatego chciałbym spróbować z duphastonem.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy znacie przypadek, ze @@@ przyszła a była cisza? Zanim przyszła moja @ miałam 3 dni plemienia. Sama @ 3-4 dni i znowu 3 dni plamienia. W sumie wszystko trwało 10 dni. Nigdy tak nie miałam. Wróciłam dziś z tego pilatesu. Zrobiło mi się tak niedobrze. Na wymioty mnie brało i glowa mnie strasznie boli. Nawodnilam się, zjadłam ale i tak jakby mnie ktoś walnął w głowę. W dodatku kluje mnie jajnik. Nie wiem o co chodzi.
Niestety nie pociesze cie bo u mnie co miesiąc tak jest a ciąży niestety brak. Ale wiadomo każdy jest inny.

1usavcqgt1dml95x.png

Kochana nie brałam. Do poronienia miałam cykle jak w zegarku 28 dni i nawet o tej samej godzinie @ przychodziła. W zeszłym cyklu miałam tak że rano wyszła mi słaba kreska na teście a po południu @ przyszła więc podejrzewam że za mało progesteronu mam lub za krótką fazę lutealna. Dlatego chciałbym spróbować z duphastonem.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio ja tak miałam dwie kreski dwa dni przed @ , na drugi dzień małpa trwała 4 dni 5 poszlam do giną ale powiedziała ze to się zdarza i ze u mnie widzi ze pęcherzyk i próbować bo owu lada dzień i nic mi z leków nie dala. Tez chciałam duphaston i zastanawiam się czy brać na własną rękę bez lekarza z tego samego powodu co ty

reklama
No to teraz jakaś księżniczka by się przydała ;-) ;) strasznie bym chciała , ale ja tylko mam takie skromne marzenie :) na chwilę obecną to ciężko mi zajść,a tego nie brałam pod uwagę :no: będzie co ma być ;)
Ano ktos na starosc musi matke.odwiedzac bo te moje chlopaki to na starosc to mi chleb na widłach pewno podadza a juz bankowo ten starszy ... no chybaze wyrosnie jeszcze cos z niego...czlowiek glupi wszystko pod nos podkladal calowal dbal itp itd i jak mu sie odplaca no ale to temat ma osobny watek a ten mlodszy lepiej.miech z.niego przykladu nie bierze. Ja liczylam.na.dziewczynke w 2.ciazy teraz jest mo szczerze obojetne bo.chlopal bawil.by sie z.mlodszym mam.nadzieje ale.jezeli.ma.byc to bedzie a jezeli nie to widocznie nie bylo nam.juz pisane....jeszcze poczekam z rok i koncze staranka tak mysle a jak.bedzie czas pokaze

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Do góry