reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niestety nie pociesze cie bo u mnie co miesiąc tak jest a ciąży niestety brak. Ale wiadomo każdy jest inny.

1usavcqgt1dml95x.png

No to pewnie nic z tego. Ale działam w tym cyklu :)

reklama
Siwa niewiem czemu nie wyświetla wiec napisze znów. Miałam podobnie pozytywny test na drugi dzień @ 5 dnie byłam u gina i chciałam jakieś hormony może z jakiegoś powodu nie udało sie ,ale mi nie dala kazala próbować juz teraz bo lada dzień owuu watpie ze 5dc juz o chce tez sama bez lekarza brać ale trochę się boje

Iza bardzo mi przykro. Smutna wiadomość...
Wendy - ja też mam dwóch chłopaków. Obaj różni jak ogień i woda. Teraz czekam na trzecie szczęście i nie mam specjalnych oczekiwań - ważne żeby się udało.

Windy jesteś pozytywnie zakręcona :) trzymam kciuki. Może choroba Cię zmylila a jednak coś się dzieje :)
A co tu innego robić w taki ponury czas w oczekiwaniu na wieści? To oszalec inaczej idzie! [emoji16] oj niech miesza, niech miesza, tylko żeby efekt był porządny [emoji1] [emoji1]
A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
1478703327-15uakc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak słodyczy nie jadam, to chyba coś upiekę przez ciebie [emoji1]
Kto dzisiaj ćwiczy? Ja o 19 na pilates :D Kobieta guma :D
Ja mam zdolności kobiety gumy. Ale wszerz [emoji23]
Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
Boże, Iza [emoji17] [emoji17] jakie to wszystko niesprawiedliwe... Jak będziesz gotowa to wracaj do nas, zawsze tu jesteśmy, trzymaj się [emoji17] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny! Czy mozna dolaczyc do Was?
Mam na imie Emilia, mam 28 lat, 23 pazdziernika poronilam w 7 tyg moja pierwsz ciaze, ktora byla tak zwanym zlotym strzalem, gdyz to byl pierwszy cykl w ktorym postanowilismy sie postarac o nasze malenstwo... Jak sie okazalo byla to ciaza blizniacza i prawdopodobnie dlatego doszlo do poronienia~ zbyt duze obciazenie organizmu, jestem bardzo drobna... Czekamy teraz na wyniki histopatologiczne i wizyte u lekarz, ktory mam nadzieje da nam zielone swiatlo do dalszego dzialania ❤ oczywiscie czekam rowniez na pierwsza @ po poronieniu jak na zbawienie, psychicznie czuje sie juz gotowa na druga ciaze... Mam nadzieje, ze na swieta zrobie mezusiowi prezent w postaci testu
Ja mialam zabieg 19 października, czyli jestesmy w podobnej sytuacji... mialas zabieg rozumiem?

Hej dziewczyny :) mam pytanko. Czy któraś z was też nocne mdłosci ? Już czwartą noc z rzędu się budzę chce mi sie pić i mnie mocno mdli. Póki co nie chcę si3 nakręcać że to ciąża bo boję się rozczarowania :/

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) mam pytanko. Czy któraś z was też nocne mdłosci ? Już czwartą noc z rzędu się budzę chce mi sie pić i mnie mocno mdli. Póki co nie chcę si3 nakręcać że to ciąża bo boję się rozczarowania :/

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy tak nie mialam ale wszystkie odstepstwa od normy czlowiek przypisuje ciazy tak juz maja staraczki [emoji6]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Ta noc była najdłuższa nocą chyba w moim życiu. Wstałam z opuchnieta cała twarzą od płaczu. Nawet niewiem o czym teraz myśleć. czuję wielka pustkę i w sercu i w głowie. !! Łzy same lecą. Nigdy bym nawet nie pomyślała że będę musiała przez to przechodzić. Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i życzę każdej z was powodzenia i dwóch kreseczek że szczęśliwym zakończeniem.

Do góry