Bulbasek
Fanka BB :)
Niestety nie pociesze cie bo u mnie co miesiąc tak jest a ciąży niestety brak. Ale wiadomo każdy jest inny.
No to pewnie nic z tego. Ale działam w tym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie pociesze cie bo u mnie co miesiąc tak jest a ciąży niestety brak. Ale wiadomo każdy jest inny.
A co tu innego robić w taki ponury czas w oczekiwaniu na wieści? To oszalec inaczej idzie! [emoji16] oj niech miesza, niech miesza, tylko żeby efekt był porządny [emoji1] [emoji1]Windy jesteś pozytywnie zakręcona trzymam kciuki. Może choroba Cię zmylila a jednak coś się dzieje
Jak słodyczy nie jadam, to chyba coś upiekę przez ciebie [emoji1]A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zdolności kobiety gumy. Ale wszerz [emoji23]Kto dzisiaj ćwiczy? Ja o 19 na pilates Kobieta guma
Boże, Iza [emoji17] [emoji17] jakie to wszystko niesprawiedliwe... Jak będziesz gotowa to wracaj do nas, zawsze tu jesteśmy, trzymaj się [emoji17] [emoji8]Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]
Ja mialam zabieg 19 października, czyli jestesmy w podobnej sytuacji... mialas zabieg rozumiem?Hej dziewczyny! Czy mozna dolaczyc do Was?
Mam na imie Emilia, mam 28 lat, 23 pazdziernika poronilam w 7 tyg moja pierwsz ciaze, ktora byla tak zwanym zlotym strzalem, gdyz to byl pierwszy cykl w ktorym postanowilismy sie postarac o nasze malenstwo... Jak sie okazalo byla to ciaza blizniacza i prawdopodobnie dlatego doszlo do poronienia~ zbyt duze obciazenie organizmu, jestem bardzo drobna... Czekamy teraz na wyniki histopatologiczne i wizyte u lekarz, ktory mam nadzieje da nam zielone swiatlo do dalszego dzialania ❤ oczywiscie czekam rowniez na pierwsza @ po poronieniu jak na zbawienie, psychicznie czuje sie juz gotowa na druga ciaze... Mam nadzieje, ze na swieta zrobie mezusiowi prezent w postaci testu
Ja mialam zabieg 19 października, czyli jestesmy w podobnej sytuacji... mialas zabieg rozumiem?
Ja nigdy tak nie mialam ale wszystkie odstepstwa od normy czlowiek przypisuje ciazy tak juz maja staraczki [emoji6]Hej dziewczyny mam pytanko. Czy któraś z was też nocne mdłosci ? Już czwartą noc z rzędu się budzę chce mi sie pić i mnie mocno mdli. Póki co nie chcę si3 nakręcać że to ciąża bo boję się rozczarowania :/
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom