reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitti- ty też z @@@@. Sierpień będzie nasz.

dziewczyny, wiem, że była o tym mowa ale proszę o wskazówki. Jakie witaminy na lepszą jakość nasienia podajecie swoim mężczyznom ? ktoś coś ma sprawdzonego ?
Moj gin polecił nam Profertil dla M.

Sarat i Morela juz przeszły do zielonej tabelki :) mozne je przepisać i wykres od razu sie poprawi!

Dziewczyny znacie się może na badaniach hormonalnych ? Dzisiaj odebrałam wyniki i przyznam szczerze ...załamałam się.
Czy TSH poniżej normy to problem przy staraniach ?
Jej, ja sie na tsh nie znam ale pewnie trzeba unormować. Nowy avatarek! :)

Kamiska to mamy tak samo termin @ kiedy mialas owu ja chyba 2lub3.11 masz jakies objawy urojone lub nie [emoji13]

zrz6kqi18quoka1z.png
To taka krótka masz fazę lutealna ze @ juz 13.11 jesli owu było 2-3.11? Tylko 10dni?

A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
1478703327-15uakc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pychotka. Ale @ jeszcze nie ma wiec tam do tabelki to sie nie wpisuj jeszcze z następnym terminem :)

Miałam wam pokazać,
Mój klusek, z usg 8t3d

1478709245-1d1mld.jpeg

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Cudowności!!!!!!!

reklama
Moj gin polecił nam Profertil dla M.

Sarat i Morela juz przeszły do zielonej tabelki :) mozne je przepisać i wykres od razu sie poprawi!

Jej, ja sie na tsh nie znam ale pewnie trzeba unormować. Nowy avatarek! :)

To taka krótka masz fazę lutealna ze @ juz 13.11 jesli owu było 2-3.11? Tylko 10dni?

Pychotka. Ale @ jeszcze nie ma wiec tam do tabelki to sie nie wpisuj jeszcze z następnym terminem :)

Cudowności!!!!!!!

Bertha juz jest @. Dlatego juz podałam 9.12 jako następny termin. Rozkręciła sie niestety ... coz zrobić. Taki nasz los. Pocieszam sie ze za rok o tej porze juz na 100% bedzie fasolka a nie @ [emoji51] i tego sie trzymam !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny umówiłam się na nfz do ginekologa na 8 grudnia dopiero, jutro zadzwonię do tego swojego i zapiszę się prywatnie za dwa tygodnie. A w ogóle to obdzwoniłam ginekologów i państwowo terminy od 20 grudnia i na przyszły rok dopiero. Porażka. :surprised:
U mnie na wizyte prywatną czeka się miesiąc a na nfz ponad 2. Na poczatku października sie zapisałam. Wizytę mam 30 listopada dopiero...

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

No i wylecialam z tabelki [emoji26]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej przeraszam,
Miałam ostatnio problem ze zniknął mi cały wiersz, mialam 4,5,6,8 może to Ty tam byłaś. Podasz jeszcze raz dane?

Nie mam żadnych przeczuc co do płci, natomiast mama i siostra już zadecydowały ze ma być dziewczynka[emoji14]Synek jak go pytam czy chciałby drugie dziecko w domu odpowiada "tak cinka" czyli dziewczynka, zobaczymy jak się to sprawdzi[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry