reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No takie pierwsze ramionka, siedział do nas plecami. Ginka nazwała to zawiazkami rączek i nóżek.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Teraz już pewnie każde kolejne zdjęcie będzie bardziej wyraźne ;) masz jakies przeczucia co do płci ?

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też próbuje się jakoś zmotywować do ćwiczeń ;) postanowiłam że jak będę w ciąży to zacznę ćwiczyć tak dla zdrowia mojego i maluszka ;)

To działamy dziewczyny przed maluszkiem a potem będzie kontynuacja :) dobrze nam zrobi trochę ruchu. 1 raz w tygodniu, potem 2. Ja też cwiczylam w domu z Natalia Gacka- brzuch uda pośladki. Fajne efekty :) nie mam co spalac ale M zauważył, ze pupa mi się poprawiła hehe :)

To działamy dziewczyny przed maluszkiem a potem będzie kontynuacja :) dobrze nam zrobi trochę ruchu. 1 raz w tygodniu, potem 2. Ja też cwiczylam w domu z Natalia Gacka- brzuch uda pośladki. Fajne efekty :) nie mam co spalac ale M zauważył, ze pupa mi się poprawiła hehe :)
Ja kiedys kupiłam książke "to nie jest dieta " fajnie motywowała do pracy nad sobą ;) trochę sie boję takich intensywnych ćwiczeń zeby nie zaszkodzić ;)

Dziewczyny umówiłam się na nfz do ginekologa na 8 grudnia dopiero, jutro zadzwonię do tego swojego i zapiszę się prywatnie za dwa tygodnie. A w ogóle to obdzwoniłam ginekologów i państwowo terminy od 20 grudnia i na przyszły rok dopiero. Porażka. :surprised:

reklama
Do góry