reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
15 listopada ;) slyszalam ze podobno lepiej sie starac co drugi dzien ale nie wiem ile w tym prawdy ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

O to już blisko do testowania :) dlatego teraz co drugi dzień a potem wiesz. Mój lekarz mówi, ze jak owu np. W czwartek to od poniedziałku do piątku codziennie działać. Może tym razem coś ustrzelimy :)

Mi się cykle przestawily.1 cs 34 dni, drugi 31 a teraz zobaczmy. Zawsze miałam co 29. Nie chce przegapić po prostu ;)

Hahaha ja mierze pod językiem także spokojnie[emoji14]a jeszcze przy nim spirytusem odkazalam haha :D to jednorazowo tak :p
Choooleera, już miałam jego minę przed oczami [emoji23]
24dc - test negatywny :(:(:(
Czekam do soboty na @
[emoji17] [emoji17]

Ja choc to straszne poza tym ze jest mi czasem nie dobrze ale ten objaw wkladam w przegrodke urojone to nie mam nic nawet cycki.mnie nie bola...hmmm ostatnio troche bolaly przed @ a no.i jakas sachara juz nie pamietam kiedy tak mialam...ale tez jestem przeziebiona katar zatoki szok wiec nie szukam znakow i czekam grzecznie tylko 1 trscik w piatek z rana a potem czekam

zrz6kqi18quoka1z.png
Mam to samo... Przedwczoraj mnie tak zemdliło od zmywacza do paznokci ze wylądowałam w łazience. No ale to nie mogło być to, dzisiaj dopiero 20dc [emoji17] i nadzieja już mniejsza w sumie, wszystko jak na @. Trądzik, apetyt, wzdęcia. Do tego jajnik już nie dokucza, cyc nie boli. I 2 dni po owu takie mnie też choróbsko zlapalo. Zero objawów tylko zimno i spanie cały dzień... No ale cóż zrobić [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Nimitti- ty też z @@@@. Sierpień będzie nasz.

dziewczyny, wiem, że była o tym mowa ale proszę o wskazówki. Jakie witaminy na lepszą jakość nasienia podajecie swoim mężczyznom ? ktoś coś ma sprawdzonego ?
Andovit i Prostimen- nawet lekarz polecal to 2 na poprawe plodnosci u mezczyzn ;)

Do góry