reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
15 listopada ;) slyszalam ze podobno lepiej sie starac co drugi dzien ale nie wiem ile w tym prawdy ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

O to już blisko do testowania :) dlatego teraz co drugi dzień a potem wiesz. Mój lekarz mówi, ze jak owu np. W czwartek to od poniedziałku do piątku codziennie działać. Może tym razem coś ustrzelimy :)

Mi się cykle przestawily.1 cs 34 dni, drugi 31 a teraz zobaczmy. Zawsze miałam co 29. Nie chce przegapić po prostu ;)

Hahaha ja mierze pod językiem także spokojnie[emoji14]a jeszcze przy nim spirytusem odkazalam haha :D to jednorazowo tak :p
Choooleera, już miałam jego minę przed oczami [emoji23]
24dc - test negatywny :(:(:(
Czekam do soboty na @
[emoji17] [emoji17]

Ja choc to straszne poza tym ze jest mi czasem nie dobrze ale ten objaw wkladam w przegrodke urojone to nie mam nic nawet cycki.mnie nie bola...hmmm ostatnio troche bolaly przed @ a no.i jakas sachara juz nie pamietam kiedy tak mialam...ale tez jestem przeziebiona katar zatoki szok wiec nie szukam znakow i czekam grzecznie tylko 1 trscik w piatek z rana a potem czekam

zrz6kqi18quoka1z.png
Mam to samo... Przedwczoraj mnie tak zemdliło od zmywacza do paznokci ze wylądowałam w łazience. No ale to nie mogło być to, dzisiaj dopiero 20dc [emoji17] i nadzieja już mniejsza w sumie, wszystko jak na @. Trądzik, apetyt, wzdęcia. Do tego jajnik już nie dokucza, cyc nie boli. I 2 dni po owu takie mnie też choróbsko zlapalo. Zero objawów tylko zimno i spanie cały dzień... No ale cóż zrobić [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Nimitti- ty też z @@@@. Sierpień będzie nasz.

dziewczyny, wiem, że była o tym mowa ale proszę o wskazówki. Jakie witaminy na lepszą jakość nasienia podajecie swoim mężczyznom ? ktoś coś ma sprawdzonego ?
Andovit i Prostimen- nawet lekarz polecal to 2 na poprawe plodnosci u mezczyzn ;)

Do góry