reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam zestaw testów więc na pewno będę próbować. ;) ja nigdy nie zwracałam uwagi na to kiedy mam owulację bo wcześniej nie myślalam o dziecku. Narazie zrobiłam ogólne badania. Wyszły dobrze i lekarz mówił że nie ma żadnych przeciwskazań ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Choooleera, już miałam jego minę przed oczami [emoji23]

[emoji17] [emoji17]

Mam to samo... Przedwczoraj mnie tak zemdliło od zmywacza do paznokci ze wylądowałam w łazience. No ale to nie mogło być to, dzisiaj dopiero 20dc [emoji17] i nadzieja już mniejsza w sumie, wszystko jak na @. Trądzik, apetyt, wzdęcia. Do tego jajnik już nie dokucza, cyc nie boli. I 2 dni po owu takie mnie też choróbsko zlapalo. Zero objawów tylko zimno i spanie cały dzień... No ale cóż zrobić [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy jesteś pozytywnie zakręcona :) trzymam kciuki. Może choroba Cię zmylila a jednak coś się dzieje :)

Może bardziej bym wrzuciła na luz ale w pracy nieciekawie. Duzy stres i nacisk na wyniki ze strony szefowej. Juz kilka razy mówiła o zwolnieniu. Nie chciałabym zostać bez pracy w oczekiwaniu na maluszka...

Zawsze mozesz szybko.isc na.l4 pociagnac kilka miesiecy i siedzac w domu starac sie dalej zawsze jest jakies wyjscie spokojnie ja przed 2 ciaza mialam tak ze to byl ostatni cykl kiedy moglam zajsc albo zostalabym.bez pracy i udalo sie Tobie tez sie uda:)

zrz6kqi18quoka1z.png

Zawsze mozesz szybko.isc na.l4 pociagnac kilka miesiecy i siedzac w domu starac sie dalej zawsze jest jakies wyjscie spokojnie ja przed 2 ciaza mialam tak ze to byl ostatni cykl kiedy moglam zajsc albo zostalabym.bez pracy i udalo sie Tobie tez sie uda:)

zrz6kqi18quoka1z.png
Masz na myśli zwykle l 4 ? U nas lekarze nie chcą dawać bez powodu ;(

Nimitii, Queen kurczę szkoda.. myślałam, ze wam sie udało
Queen, aż mi ślina poleciała ! Pychotka! Ja wlasnie siedzę i jem spaghetti ale chętnie bym sie zamieniła
Nimitti, odpuszczasz tylko leki i inne wspomagacze czy cały cykl?
Moj M nadal na nie.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać.. dziś 13dc i test owu wyszedł mi tak jak na zamieszczonym zdjęciu. Czy to oznacza ze owu bedzie jutro lub w piątek??

Załączniki

• IMG_2746.JPG
    IMG_2746.JPG
    755,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Nimitii, Queen kurczę szkoda.. myślałam, ze wam sie udało
Queen, aż mi ślina poleciała ! Pychotka! Ja wlasnie siedzę i jem spaghetti ale chętnie bym sie zamieniła
Nimitti, odpuszczasz tylko leki i inne wspomagacze czy cały cykl?
Moj M nadal na nie.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać.. dziś 13dc i test owu wyszedł mi tak jak na zamieszczonym zdjęciu. Czy to oznacza ze owu bedzie jutro lub w piątek??
Twoj M w ogole nie chce dzidziusia ?

Do góry