reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii, Queen kurczę szkoda.. myślałam, ze wam sie udało
Queen, aż mi ślina poleciała ! Pychotka! Ja wlasnie siedzę i jem spaghetti ale chętnie bym sie zamieniła
Nimitti, odpuszczasz tylko leki i inne wspomagacze czy cały cykl?
Moj M nadal na nie.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać.. dziś 13dc i test owu wyszedł mi tak jak na zamieszczonym zdjęciu. Czy to oznacza ze owu bedzie jutro lub w piątek??
Na moje owu bedzie w najbliższych 24h ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I chyba dawno nie było wykresu
Tendencję spadkową mamy
A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
1478703327-15uakc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale mi apetytu narobiłaś, pyszności :yes:

Napolka93, chciał chciał i to była nasza wspólna, przemyślana decyzja i staramy sie od lipca a od miesiąca nie za ciekawie nam sie układało, ciagłe kłótnie i w tamtym tygodniu oznajmił mi, ze moze warto decyzje o drugim dziecku przełożyć na jakiś czas.. juz jest miedzy nami lepiej ale nadal upiera się przy swoim zdaniu.. wiec albo go uwiodę, zgwałcę albo kolejny cykl na straty haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Napolka93, chciał chciał i to była nasza wspólna, przemyślana decyzja i staramy sie od lipca a od miesiąca nie za ciekawie nam sie układało, ciagłe kłótnie i w tamtym tygodniu oznajmił mi, ze moze warto decyzje o drugim dziecku przełożyć na jakiś czas.. juz jest miedzy nami lepiej ale nadal upiera się przy swoim zdaniu.. wiec albo go uwiodę, zgwałcę albo kolejny cykl na straty haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Basia, bierz go :D mówią, ze dziecko nie jest dobre jak coś jest nie tak w związku, ale Wy się kochacie to trzeba działać. Kłótnie się wszędzie zdarzają ;) a może wyciągnij z niego jaki naprawdę jest powód tej zmiany decyzji. Może coś gp trapi.

Buzka :*

Ha ha. U mnie też bylo trudno. Najpierw w ogole nie chcial dziecka. Ale duzo o tym rozmawialiśmy i zmienił zdanie. Bardzo chciał się starać akurat wtedy kiedy miałam zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyki a teraz znowu w moje dni płodne codziennie był zmeczony po pracy...

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha. U mnie też bylo trudno. Najpierw w ogole nie chcial dziecka. Ale duzo o tym rozmawialiśmy i zmienił zdanie. Bardzo chciał się starać akurat wtedy kiedy miałam zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyki a teraz znowu w moje dni płodne codziennie był zmeczony po pracy...

Ja mówię dzisiaj do meza: "Dzisiaj się chyba poprzytulamy" a on" no zobaczymy czy będziesz grzeczna" :D zgrywus jeden :)

Basia89 wszystkie chwyty dozwolone, robisz to w ważnej dla Ciebie sprawie ;)

reklama
Ja mówię dzisiaj do meza: "Dzisiaj się chyba poprzytulamy" a on" no zobaczymy czy będziesz grzeczna" :D zgrywus jeden :)
Ja specjalnie na tę okazję kupiłam 2 komplety bielizny ;) teraz ciągle mówi że ma przeczucie że fasolka na pewno już jest i że mam się nie stresować w pracy ;) ale widzisz na pewno i on ma ochotę

Do góry