reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

szczerze? u mnie testy owu zawsze pieknie pokazywaly owu itp a co do temp to przestalam mierzyc gdy zaczelam robic na trzy zmiany, ale samo mierzenie polecam, u mnie bylo miarodajne
Dzięki bardzo za pomoc ja świeżynka w pomiarach dopiero od tego m-ca zaczęłam heh tonący brzytwy się chwyta ;)
Sama nie wierzę ,że to robie :rolleyes: mąż też się jakoś dziwnie przygląda :szok:

reklama
No wlasnie.ja mam wrazenie ze lekarze przepisuja ja zeby baby przestaly marudzic ze zajs nie moga. Nie badaja poziomu hormonow tylko daja w ciemno troche to dziwna.praktyka

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jest w tym troche racji

Fakt jednak że w pierwszą ciąże zaszłam po 4 latach jak po długim leczeniu zostaĺam na cyklu z samym duphastonem
Ale nikt nie powiedział że bym nie zaszła bez niego [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

A ja zaczynam swirowac. Bolą mnie stawy, wzdeta jestem jakbym gar grochu pożarla [emoji23] ból podbrzusza, jajników, duchota, wszystko swędzi, w gaciach mokro... Przez te 10 dni to poród zdążę sobie wmówić [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dzięki bardzo za pomoc ja świeżynka w pomiarach dopiero od tego m-ca zaczęłam heh tonący brzytwy się chwyta ;)
Sama nie wierzę ,że to robie :rolleyes: mąż też się jakoś dziwnie przygląda :szok:
ja to weteranka, jedynie przed obecna ciaza nic nie mierzyla, ale przedtem to ło Jezu :D wszystko szlo w ruch, testy owu, termometr, to nieszczesne ovufriend

Chyba jest w tym troche racji

Fakt jednak że w pierwszą ciąże zaszłam po 4 latach jak po długim leczeniu zostaĺam na cyklu z samym duphastonem
Ale nikt nie powiedział że bym nie zaszła bez niego [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."
Ja w druga ciaze zaszlam.podobnie po kilku latach po.odstawieniu anty bez lekow w miedzyczasie probowalam.lutke ale jak.pisalam.szybko ja rzucilam. A zaszlam bez niczego organizm sie w.koncu unormowal i jak.jiz wszystko bylo jak w zegarku prawie co do godziny dostawalm @ to za 2 cyklem zaskoczylo....teraz mama hustawke niestety po cc niecale 2 lata temu

ja to weteranka, jedynie przed obecna ciaza nic nie mierzyla, ale przedtem to ło Jezu :D wszystko szlo w ruch, testy owu, termometr, to nieszczesne ovufriend

Ja mierze drugi cykl i wyjątkowo idealnie mi sie porywa. Test owu miałam w 15dc i owwufiend pokazał owulacje na 16dc czyli sie zgadza. Dzień po pozytywnym teście.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O to mialas owu jak ja termin @ mam na poniedzialek w piatek jade do siory na impreze to zrobie rano test moze bedzie sie czym chwalic (taka ciacha glupia nadzieja jeszcze) a jak nie to w poniedz jak nie przyjdzie @ to drugi test.

Wszystkie tu widzę nieźle pokręcone jesteśmy :laugh2: kurde to już chyba choroba testomania :laugh2:
Wendy83 może fluidy i Ciebie zahaczą :)
Czekam na dobre wieści o_O

reklama
Do góry