reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bo do tej pory nie plamiłam...?
A plamiłam mimo zażywania luteiny
Wezmę ją jeszcze 2 dni żeby było tak jak mi ginka zaleciła - 10 dni - i odstawić.

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom
Pomimo krwawienia musisz brac tak jak zalecil lekarz, od jak dawna bierzesz lutke
JA!! :D

Po 3 dniach wyższych temperatur dopiero zaznacza owulacje.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pomimo krwawienia musisz brac tak jak zalecil lekarz, od jak dawna bierzesz lutke

To w sumie 4 cykl z luteiną
Wczesniej nie brałam bo miałam normalne cykle
Ale jak zaczęliśmy się starać to się skracały, najkrótszy 21 dni, mimo że owu była w 13-15 dc

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

To w sumie 4 cykl z luteiną
Wczesniej nie brałam bo miałam normalne cykle
Ale jak zaczęliśmy się starać to się skracały, najkrótszy 21 dni, mimo że owu była w 13-15 dc

Hmmm 4 cykl to juz nie powinno byc takich plamien w trakcie cyklu juz powinien.sie troche unormowac, no.coz.nigdy nic nie wiadomo..ale nadzieja ciagle jest jak.to.posza dziewczyny poki nas nie "zaleje"....[emoji19]
Ps ja tez probowalam brac luteine 2 podejscia do niej mialam bo cykle.mialam.mega dlugie ale w 2 lub 3 cyklu rezygnowala bo strasznie organizm warjowal @ przychodzil w 19 dniu 23 masakra do ladu nie moglam.dojsc

JA!! :D

Po 3 dniach wyższych temperatur dopiero zaznacza owulacje.

No myślę Bertha ,że to jeszcze nie koniec żniw :-D a kiedy testujesz ? bo Ty jesteś zwolenniczką (zresztą jak większość ) szybszego testowania ;-) ;)
No to ja jeszcze muszę poczekać na wykres bo dziś pierwszy dzień wyższej tempki ;)
Testy owulacyjne z 2/3.11 pokazywały pozytyw więc tym się sugerowałam 8-)
Kurde teraz ja będę świrować a obiecałam sobie ehh jak ja nie na widzę tego stanu :confused: :realmad:
Na łeb pada jak nic ;)

Hmmm 4 cykl to juz nie powinno byc takich plamien w trakcie cyklu juz powinien.sie troche unormowac, no.coz.nigdy nic nie wiadomo..ale nadzieja ciagle jest jak.to.posza dziewczyny poki nas nie "zaleje"....[emoji19]
Ps ja tez probowalam brac luteine 2 podejscia do niej mialam bo cykle.mialam.mega dlugie ale w 2 lub 3 cyklu rezygnowala bo strasznie organizm warjowal @ przychodzil w 19 dniu 23 masakra do ladu nie moglam.dojsc
No, w ogóle wcześniej nie miałam plamień, nawet jak cykl miał 23 czy 21 dni, to po prostu @ przychodziła
Zastanawiam sie czy luteina mi bardziej nie zszkodziła niż pomogła [emoji37]

No myślę Bertha ,że to jeszcze nie koniec żniw :-D a kiedy testujesz ? bo Ty jesteś zwolenniczką (zresztą jak większość ) szybszego testowania ;-) ;)
No to ja jeszcze muszę poczekać na wykres bo dziś pierwszy dzień wyższej tempki ;)
Testy owulacyjne z 2/3.11 pokazywały pozytyw więc tym się sugerowałam 8-)
Kurde teraz ja będę świrować a obiecałam sobie ehh jak ja nie na widzę tego stanu :confused: :realmad:
Na łeb pada jak nic ;)
O to mialas owu jak ja termin @ mam na poniedzialek w piatek jade do siory na impreze to zrobie rano test moze bedzie sie czym chwalic (taka ciacha glupia nadzieja jeszcze) a jak nie to w poniedz jak nie przyjdzie @ to drugi test.

No, w ogóle wcześniej nie miałam plamień, nawet jak cykl miał 23 czy 21 dni, to po prostu @ przychodziła
Zastanawiam sie czy luteina mi bardziej nie zszkodziła niż pomogła [emoji37]

No wlasnie.ja mam wrazenie ze lekarze przepisuja ja zeby baby przestaly marudzic ze zajs nie moga. Nie badaja poziomu hormonow tylko daja w ciemno troche to dziwna.praktyka

reklama
Do góry