reklama
a mi te wykresy nigdy nie pomogly, zawsze wyliczalo inaczej niz bylo naprawdeSłuchajcie dziewczyny kiedy ovufriend wyznaczy mi ovulację tzn. po ilu dniach bo na chwilę obecną jeszcze nie wykrył ! Dziś u mnie 18 dc .
a mi te wykresy nigdy nie pomogly, zawsze wyliczalo inaczej niz bylo naprawdeSłuchajcie dziewczyny kiedy ovufriend wyznaczy mi ovulację tzn. po ilu dniach bo na chwilę obecną jeszcze nie wykrył ! Dziś u mnie 18 dc .
trzymam kiuki by to plamienie to zagniezdzanieNie wiem, wydaje mi się to niemożliwe, od 3-6 dpo plamiłam więc cykl spisałam na straty, tak mi podpowiada rozsądek
Ale Kto to wie co tam się dzieje [emoji57]
A do tego bierze mnie przeziębienie [emoji34][emoji37]
Ps jednak mam dziś 10 dpo, toz to dziś 8.11 a nie 7.11[emoji12]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
evelinia
Fanka BB :)
O kurcze a ja tu jakieś nadzieje żywiłam,że mi coś wyjaśnia mi te wykresy nigdy nie pomogly, zawsze wyliczalo inaczej niz bylo naprawde
u mnie owu bylo a wedlug wykresow bylo daleko a pomiary i szyjke badalam jak nalezy i sie wkurzylam i przed ciaza odeszlam stamtad i przestalam sie skupiac na tymO kurcze a ja tu jakieś nadzieje żywiłam,że mi coś wyjaśni
Lanvin
Ale czemu spisalas na straty? Ja też plamilam koło owulacji :-)Nie wiem, wydaje mi się to niemożliwe, od 3-6 dpo plamiłam więc cykl spisałam na straty, tak mi podpowiada rozsądek
Ale Kto to wie co tam się dzieje [emoji57]
A do tego bierze mnie przeziębienie [emoji34][emoji37]
Ps jednak mam dziś 10 dpo, toz to dziś 8.11 a nie 7.11[emoji12]
Może jednak :-)
Bo do tej pory nie plamiłam...?Ale czemu spisalas na straty? Ja też plamilam koło owulacji :-)
Może jednak :-)
A plamiłam mimo zażywania luteiny
Wezmę ją jeszcze 2 dni żeby było tak jak mi ginka zaleciła - 10 dni - i odstawić.
reklama
bertha
JA!!Witajcie czytam was i czytam i wciąż mam nadzieję , że tu jeszcze ktoś zaciąży tylko kto ???
Słuchajcie dziewczyny kiedy ovufriend wyznaczy mi ovulację tzn. po ilu dniach bo na chwilę obecną jeszcze nie wykrył ! Dziś u mnie 18 dc .
Po 3 dniach wyższych temperatur dopiero zaznacza owulacje.