reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

szczerze? u mnie testy owu zawsze pieknie pokazywaly owu itp a co do temp to przestalam mierzyc gdy zaczelam robic na trzy zmiany, ale samo mierzenie polecam, u mnie bylo miarodajne
Dzięki bardzo za pomoc ja świeżynka w pomiarach dopiero od tego m-ca zaczęłam heh tonący brzytwy się chwyta ;)
Sama nie wierzę ,że to robie :rolleyes: mąż też się jakoś dziwnie przygląda :szok:

reklama
No wlasnie.ja mam wrazenie ze lekarze przepisuja ja zeby baby przestaly marudzic ze zajs nie moga. Nie badaja poziomu hormonow tylko daja w ciemno troche to dziwna.praktyka

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jest w tym troche racji

Fakt jednak że w pierwszą ciąże zaszłam po 4 latach jak po długim leczeniu zostaĺam na cyklu z samym duphastonem
Ale nikt nie powiedział że bym nie zaszła bez niego [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

A ja zaczynam swirowac. Bolą mnie stawy, wzdeta jestem jakbym gar grochu pożarla [emoji23] ból podbrzusza, jajników, duchota, wszystko swędzi, w gaciach mokro... Przez te 10 dni to poród zdążę sobie wmówić [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dzięki bardzo za pomoc ja świeżynka w pomiarach dopiero od tego m-ca zaczęłam heh tonący brzytwy się chwyta ;)
Sama nie wierzę ,że to robie :rolleyes: mąż też się jakoś dziwnie przygląda :szok:
ja to weteranka, jedynie przed obecna ciaza nic nie mierzyla, ale przedtem to ło Jezu :D wszystko szlo w ruch, testy owu, termometr, to nieszczesne ovufriend

Chyba jest w tym troche racji

Fakt jednak że w pierwszą ciąże zaszłam po 4 latach jak po długim leczeniu zostaĺam na cyklu z samym duphastonem
Ale nikt nie powiedział że bym nie zaszła bez niego [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."
Ja w druga ciaze zaszlam.podobnie po kilku latach po.odstawieniu anty bez lekow w miedzyczasie probowalam.lutke ale jak.pisalam.szybko ja rzucilam. A zaszlam bez niczego organizm sie w.koncu unormowal i jak.jiz wszystko bylo jak w zegarku prawie co do godziny dostawalm @ to za 2 cyklem zaskoczylo....teraz mama hustawke niestety po cc niecale 2 lata temu

ja to weteranka, jedynie przed obecna ciaza nic nie mierzyla, ale przedtem to ło Jezu :D wszystko szlo w ruch, testy owu, termometr, to nieszczesne ovufriend

Ja mierze drugi cykl i wyjątkowo idealnie mi sie porywa. Test owu miałam w 15dc i owwufiend pokazał owulacje na 16dc czyli sie zgadza. Dzień po pozytywnym teście.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O to mialas owu jak ja termin @ mam na poniedzialek w piatek jade do siory na impreze to zrobie rano test moze bedzie sie czym chwalic (taka ciacha glupia nadzieja jeszcze) a jak nie to w poniedz jak nie przyjdzie @ to drugi test.

Wszystkie tu widzę nieźle pokręcone jesteśmy :laugh2: kurde to już chyba choroba testomania :laugh2:
Wendy83 może fluidy i Ciebie zahaczą :)
Czekam na dobre wieści o_O

reklama
Do góry