evelinia
Fanka BB :)
Jemu jeszcze przypadkiem zmierzę ,może wtedy temperatura będzie typowo na owulacjęTo cichaczem, pod kołdrą [emoji16] albo niech ci pomaga [emoji1] [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jemu jeszcze przypadkiem zmierzę ,może wtedy temperatura będzie typowo na owulacjęTo cichaczem, pod kołdrą [emoji16] albo niech ci pomaga [emoji1] [emoji1]
ja mojemu w akcie desperacji folik dawalam...No to extra widzę,że i ja wkraczam w tą fazę ja pitolę, do czego ja się jeszcze posunę chyba zacznę mojemu M mierzyć temperaturę
to strzeliłam a swoją drogą to fajnie że dwa jajniki pracowały jest podwójna szansa na ciążęWeź mnie nie strasz, akurat bolały 2 jajniki, jak nigdy, gdzie ja je pomieszcze [emoji15] [emoji16]
Spark ja dokładnie tak samo. Dlatego przyzwyczaiłam się do tego ale fakt najgorzej jesienią ... walka aby się ruszyć w ogóleMam takie na co dzień-hipotonia. Przynajmniej przy tak niskim ciśnieniuu nie wmawiam sobie, że moje zawroty glowy czy nudności to poczatek ciąży [emoji14] mam tak przy każdej zmianie pogody i gorącuu
No to pozostaje mi poczekać i zobaczyć jak mi wyliczy !Ja mierze drugi cykl i wyjątkowo idealnie mi sie porywa. Test owu miałam w 15dc i owwufiend pokazał owulacje na 16dc czyli sie zgadza. Dzień po pozytywnym teście.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czuje ze będzie zachwycony, jeszcze niech on zachodzi z taką tempką [emoji1]Jemu jeszcze przypadkiem zmierzę ,może wtedy temperatura będzie typowo na owulację
I będzie po problemie zwłaszcza gdy mu termometr zapodam ,natychmiast starania się zakończąCzuje ze będzie zachwycony, jeszcze niech on zachodzi z taką tempką [emoji1]
Ja mojemu też daje, z doskoku co prawda, ale jednak. Internety mówią że można [emoji16] a co, nie pomaga czy efekt placebo? Czy obawa że macica i cycki urosną, bo foliany od tego przecież są [emoji23] no nie wiem czy dawać czy nie...ja mojemu w akcie desperacji folik dawalam...
a wtedy kiedy zaszlam nie bralismy nic, wylaczylam myslenie
Z moim szczęściem w życiu to i 5 jajników byłoby mało [emoji16]to strzeliłam a swoją drogą to fajnie że dwa jajniki pracowały jest podwójna szansa na ciążę
Ooooch. <3 u mnie ma byc jutro, nawet 12cm!! [emoji301] [emoji301] [emoji300]pada snieg, pada snieg, dzwonia dzwonki san